Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AB Bakanlığı, AB Programları Hibe İmkanlarını Adana’da Anlatacak

Avrupa Birliği Bakanlığı, 5 Nisan 2016 tarihinde Adana’da Avrupa Birliği Programları hibe imkanlarını anlatacak.Bakanlıktan yapılan açıklamada, Katılım Öncesi Yardım Aracı (IPA) kapsamında finanse edilen "AB Programlarına Katılımın...

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Avrupa Birliği Bakanlığı, 5 Nisan 2016 tarihinde Adana’da Avrupa Birliği Programları hibe imkanlarını anlatacak.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, Katılım Öncesi Yardım Aracı (IPA) kapsamında finanse edilen "AB Programlarına Katılımın Güçlendirilmesi (Enhancing Turkey’s Participation in EU Programmes)” Projesi, Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından, programların ülkede etkin bir biçimde uygulanması ve ülke çapında potansiyel faydalanıcılara topluca tanıtımın yapılması amacıyla yürütüldüğü vurgulandı.
Proje kapsamında toplam 15 ilde 2014-2020 döneminde katılım sağlanan AB Programlarının (ERASMUS+, UFUK 2020, İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edebilirliği - COSME, Yaratıcı Avrupa, İstihdam ve Sosyal Yenilik - EaSI) tanıtım çalıştaylarının gerçekleştirileceği vurgulanarak şöyle denildi:
"Bu çerçevede, 5 Nisan 2016 tarihinde Adana Sheraton Otelinde AB Programları finansman imkanlarının tanıtıldığı bir çalıştay gerçekleştirilecektir. Çalıştaya projemizin internet sayfasından daha önce kayıt yaptıranlar katılım sağlayabilecektir. Vatandaşlarımızın, araştırmacılarımızın, KOBİ’lerimizin, üniversitelerimiz ve belediyelerimizin Avrupa çapında oluşturulan toplamda yaklaşık 97 milyar avroluk kaynağa erişimi hakkında bilgilendirilmesi sağlanacaktır. Böylece vatandaşlarımız AB’deki muadilleriyle işbirliği yapma, alanlarındaki yenilikleri takip etme ve yeni ülkelere açılma imkanı bulacaklardır. AB Programları hakkında detaylı bilgi ’http://www.ab.gov.tr/abprog’ adresli internet sayfasından da alınabilmektedir. Ayrıca, ’abprog@ab.gov.tr’ e-posta adresinden de proje ekibine ulaşılabilmektedir."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.