Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

92’lik Hatice Nine’nin dileği gerçek oldu

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yaşayan 92 yaşındaki Hatice Öğüt, bayramda Kaymakam ve Tugay Komutanını evinde ağırlamak istedi. Hatice Nine’nin bu isteği Sosyal Yardımlaşma personeline bildirmesi üzerine gerçek oldu.Edremit’te yalnız...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2016 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2016 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir’in Edremit ilçesinde yaşayan 92 yaşındaki Hatice Öğüt, bayramda Kaymakam ve Tugay Komutanını evinde ağırlamak istedi. Hatice Nine’nin bu isteği Sosyal Yardımlaşma personeline bildirmesi üzerine gerçek oldu.
Edremit’te yalnız yaşayan 92 yaşındaki Hatice Öğüt, Sosyal Yardımlaşma personeline bayram öncesinde kaymakam ve paşayı ağırlamak istediğini ifade etti. Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve 19 Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Nihayet Ünlü, Hatice Nine’yi evinde ziyaret ederek dileğini gerçekleştirdiler.
Ziyaretten çok memnun olduğunu ifade eden Hatice Nine, devlete ve askerlere bol bol dua ederken ziyarette duygu dolu anlar yaşandı. Misafirlerine şeker ikram eden Hatice Nine’nin ihtiyaçlarının karşılanması konusunda her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Kaymakam Ali Sırmalı, büyükleri ziyaretin bayramların önemli bir geleneği olduğunun altını çizdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.