Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

7’den 70’e oyuncak meraklıları doyasıya eğlendi

7’den 70’e oyuncak meraklıları İstanbul’da kapılarını açan ATRAX18’ de buluştu. Her yaş grubundan ziyaretçiler yeni nesil oyuncaklarla keyifli dakikalar geçirdi.6’ncı Uluslararası Eğlence-Etkinlik,Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri...

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2018 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2018 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
7’den 70’e oyuncak meraklıları doyasıya eğlendi

7’den 70’e oyuncak meraklıları İstanbul’da kapılarını açan ATRAX18’ de buluştu. Her yaş grubundan ziyaretçiler yeni nesil oyuncaklarla keyifli dakikalar geçirdi.

6’ncı Uluslararası Eğlence-Etkinlik,Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX 2018, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Fuarda macera ve minecraft parklarından tranbolinlere, sanal gerçeklik sistemlerinden, şişme su oyunlarına, mini survivor düzeneklerinden hareket simülatörlerine kadar yüzlerce ürün yer alıyor.

Her yaştan ziyaretçinin ilgi gösterdiği fuarda sanal gerçeklik sistemleri ayrı bir ilgi gördü. Araba yarışları, basketbol oyunları da ilgi gösterilen diğer etkinlikler arasında bulundu. Öte yandan yabancı ziyaretçiler de fuara katılıp, oyuncaklarla keyifli dakikalar geçirdiler.

Kadın ziyaretçilerden araba yarışı ve 3D silahlı simülasyonlara ilgi

Oyun meraklılarını bir araya getiren fuarda kadın ziyaretçilerin araba yarışı simülasyonu ve 3D silahlı simülasyonlara rağbet göstermesi dikkat çekti. Erkek ziyaretçiler ise basketbol ile hareketli simülatörlere öncelik verirken çocukların en çok ilgi gösterdiği oyuncaklar araba simülatörü, yumruk atma oyuncağı ile masa hokeyi oldu.

Fuar alanına gelen ziyaretçiler oyuncaklarla doyasıya eğlenirken sanal gerçeklik sistemlerine ayrı bir ilgi gösterdi. 360 derece sanal gerçeklik sistemini kullanan bir oyuncak meraklısı, araba kullanmayla aynı hissi verdiğini söyleyerek, “Özellikle 360 derece olması gerçeği yakalamış durumda. Dikiz aynasından baktığımda arkadan gelen arabayı bile görebiliyorum” dedi.

ATRAX’da eğlence parkları, şişme su oyun ekipmanları, su parkları ekipmanları, çocuk oyun grupları, havuz ve fıskiye sistemleri, jetonlu oyun makinaları, iç ve dış mekan şişme aktivite ekipmanları, hareket simülatörleri, bowling tesis ekipmanları, tırmanma duvarı ekipmanları yer alıyor. ATRAX’18 3 Şubat tarihine kadar açık olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.