Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

72 yaşında hayatının aşkını bulunca liseli aşıklara döndü

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde eşini kaybettikten yıllar sonra hayatının aşkını 52 yaşındaki Ziyade Aydın’da bulan 72 yaşındaki Mustafa Tekin, adeta liseli aşıklara döndü.Gazipaşa’da eşini yıllar önce kaybettikten sonra bir daha...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2017 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2017 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
72 yaşında hayatının aşkını bulunca liseli aşıklara döndü

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde eşini kaybettikten yıllar sonra hayatının aşkını 52 yaşındaki Ziyade Aydın’da bulan 72 yaşındaki Mustafa Tekin, adeta liseli aşıklara döndü.

Gazipaşa’da eşini yıllar önce kaybettikten sonra bir daha evlenmeyen, ancak bazı akrabalarının aracı olması sonucu tanıştığı 52 yaşındaki Ziyade Aydın’a yıldırım aşkıyla tutulan 72 yaşındaki Mustafa Tekin, 3 ay süren uzun uğraşlar sonrası amacına ulaştı. Ziyade Aydın’ın komşu ilçe Alanya’da oturduğunu ve iki çocuğunun kendisiyle evlenmesine karşı olduğunu belirten Mustafa Tekin, sevdiği kadını evliliğe ikna etmek için her gün saatlerce telefonla konuştuğunu söyledi. Ziyade Aydın’a ilk görüşte aşık olduğunu ve onu ölünceye kadar seveceğini belirten Tekin, “Ziyade Hanım’ı bir ahbabımız tavsiye etti. Kendisini görür görmez aşık oldum. Ben Hacca gittim. Abdestli namazlı bir kadın olsun istiyordum. Ziyade Hanım’ı beğendim. Benim 2 çocuğum var, onun da iki çocuğu var. Benimkiler razı oldu ama onun bir çocuğu razı oldu, bir çocuğu olmadı. Onlar oldu, başkaları ikna olmadı. Ziyade Hanım’ı ikna etmek için saatlerce telefonla konuştuk. Bir ayda 500 lira telefon parası verdim. Değil 500 lira bin lira ona kurban olsun. Allah telefonu bulandan bin kere razı olsun. Sonunda yıldırım aşkımızı burada sonlandırdık ve nikahlandık. Allah utandırmasın” dedi.

Ziyade Aydın ise ilk görüşte Mustafa Tekin’e aşık olduğunu belirterek, “Ben kendim gibi abdestli namazlı birisini istiyordum. Hacı’yı ilk görüşte aşık oldum. Liseli aşıklar gibi saatlerce konuştuk. Bizimki yıldırım aşkı oldu. Telefon olmasaydı anlaşamazdık. Allah telefonu bulandan razı olsun” diye konuştu.

Gazipaşa Belediyesi Nikah Salonunda nikahları kıyılan çift, torunlarıyla görüntülü konuşarak evlilik cüzdanlarını gösterdiler.

Aşkının elini biran olsun bırakmayan ve öpmelere doyamayan Mustafa Tekin, nikahı kıyıldıktan sonra çevredekiler el sallayıp “Bekarlık evlada” diyerek salondan ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.