Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

7. Kariyer Günlerinde Plato MYO Rüzgarı Esti

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesinin organizasyonuyla Türkiye’de bulunan 44 üniversitenin katıldığı 7. Kariyer Günlerinin açılışı yapıldı. Rabia Meydanı’nda açılışı gerçekleşen ve üç gün...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesinin organizasyonuyla Türkiye’de bulunan 44 üniversitenin katıldığı 7. Kariyer Günlerinin açılışı yapıldı. Rabia Meydanı’nda açılışı gerçekleşen ve üç gün sürecek olan Kariyer Günlerinde öğrenciler, Plato Meslek Yüksekokulu standına yoğun ilgi gösterdi.
Öğrenciler, kariyerlerinin en önemli eğitim merkezlerinden biri olan üniversiteler arasında en iyi seçimi yapabilmek için okulların açtığı stantları ziyaret etti. 44 üniversiteye ait standın bulunduğu alana giden öğrenciler, Plato Meslek Yüksekokulunun standına yoğun ilgi gösterdi. Okula ait kitapçık ve broşürleri inceleyen öğrenciler bölümler hakkında bilgi aldı.
Şanlıurfa’da yapılan 7. Kariyer Günlerine katılma amaçları hakkında bilgi veren Plato Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler Tanıtım Müdürü Gizem Selvi Ünal, “Şu anda 7’ncisi düzenlenen Şanlıurfa Kariyer Günlerindeyiz. Aslında Türkiye’nin en çok öğrencisi olan 4’üncü şehrindeyiz. Bu yıl ikinci katılımımız. Yüksek öğretime geçecek öğrencilerin doğru tercih yapabilmesi için Plato Meslek Yüksekokulu olarak öğrencilerimize destek oluyoruz. Şimdiden herkese başarılar diliyoruz. Bu yıl artan programlarımız var. Bu programlar için öğrencilerimize bilgiler veriyoruz. Öğrencilerin aldıkları puanlar kadar doğru tercihleri de önemli. Öğrenciler doğru tercih sıralaması yapamadıkları için açıkta kalıyorlar. Biz yaklaşık 100’e yakın rehber öğretmenimizle Türkiye’de tüm meydanlarda tercih danışmanlığı yapıyor olacağız. Öğrencilerimiz doğru tercih yapabilsin diye elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.
Şanlıurfalı öğrenciler ve velileri üç gün boyunca Plato Meslek Yüksekokulu standını ziyaret edip okul hakkında bilgi alabilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.