Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

500 polisle asayiş uygulaması

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü, 500 polisin katılımıyla Kurban Bayramı öncesi asayiş uygulaması yaptı.Uygulama öncesi İl Emniyet Müdürlüğü’nde gazetecilere açıklamalarda bulunan Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, şehrin güvenliğini...

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2016 20:51
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2016 20:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü, 500 polisin katılımıyla Kurban Bayramı öncesi asayiş uygulaması yaptı.
Uygulama öncesi İl Emniyet Müdürlüğü’nde gazetecilere açıklamalarda bulunan Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, şehrin güvenliğini ve huzurunu sağlamak ve vatandaşların güzel bir bayram geçirmesi için 500 polisle şok asayiş uygulaması yapılacağını söyledi. Vali Köşger, “Bingöl’de umuma açık yerleri baştan aşağı güven altına almak için, Teröre yönelik hadiseler olsun suç ve suçlunun yakalanması olsun genel bir uygulama yapacak polis arkadaşlarımız. Güvenlik güçlerimiz 365 gün yedi yirmi dört saat işlerinin başındadır. Güvenlik güçlerimiz şehrimizin ve ülkemizin güvenliği için gerekli tüm tedbirleri alıyorlar. Bu şok uygulama tabirli bir şey. Bayramımızı daha huzurlu bir şekilde geçirmek için şehrimizin güvenliğini daha üstün seviyeye çıkarmak için daha güvenli daha güzel ve barış içinde bir bayram geçirmemiz için arkadaşlarımız bir tedbir olarak bugün bunu uygulayacaklar. Bayram boyunca da bu tür kontroller hiç gevşetilmeden devam edecek hem şehir merkezinde hem de kırsal alanlarda. Arkadaşlarımız görevlerinin başında suça ve suçluya karşı kuşanmış bir şekilde vazifelerini ifna edecekler” dedi.
500 polis sokağa indi
Yapılan açıklamanın ardından İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde hazır bekleyen 500 polis, Vali Köşger’in talimatıyla uygulama için harekete geçti. Şehrin belirli noktalarında güvenlik önlemlerinin alırken, polisler ekipler halinde belirli noktalara dağıldı. Çarşı merkezinde umuma açık yerleri gezen ekipler, kimlik kontrolü, genel arama ve GBT kontrolü yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.