Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

5 Yıldır Kayıp Genci Emniyet Sms İle Arıyor

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 5 Nisan 2011 tarihinden beri kayıp olan genç emniyet tarafından SMS ile aranıyor.Kaybolduğunda 22, şimdi ise şimdi 27 yaşında olan Eyüp Algül için harekete geçen Emniyet Genel Müdürlüğü vatandaşlara SMS...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
5 Yıldır Kayıp Genci Emniyet Sms İle Arıyor
Bursa’nın İnegöl ilçesinde 5 Nisan 2011 tarihinden beri kayıp olan genç emniyet tarafından SMS ile aranıyor.
Kaybolduğunda 22, şimdi ise şimdi 27 yaşında olan Eyüp Algül için harekete geçen Emniyet Genel Müdürlüğü vatandaşlara SMS yoluyla çağrıda bulundu. Kayıp Eyüp Algül’ün fotoğrafına da yer verilen Emniyet Genel Müdürlüğü’nün mesajında, “2011 yılında 22 yaşında iken İnegöl ilçesinden kayıptır. Günümüze kadar kendisinden haber alınamamıştır. Bilgi sahibi olan veya görenlerin 115 Polis hattına veya en yakın polis birimine bilgi vermeleri rica olunur” denildi.
Bursa’da kırtasiye malzemeleri satan Mustafa Algül, Uludağ Üniversitesi (UÜ) Mobilya Dekorasyon Meslek Yüksekokulu mezunu oğlunun 5 sene evvel evden ayrılıp sırra kadem bastığını ifade etti. Henüz askere gitmediği için kendisine bir iş bulamayan oğlunun son günlerde sebebini bilmediği bir sıkıntısı olduğunu söyleyen Algül, "İş bulamadığı için de benim yanımda çalışıyordu. Aramızda herhangi bir sıkıntı yoktu. Kendisi askere gitmek için hazırlık yapıyordu" dedi.
Oğlunun haber vermeden hiçbir yere gitmediğini söyleyen baba Algül, "5 Nisan tarihinde bana gelip İnegöl’e gitmek istediğini söyledi. Mobilya ve Dekorasyon Meslek Yüksek Okulu’nu burada okumuştu. Ben okulu ile ilgili, ya da arkadaşları ile buluşmaya gittiğini düşündüm. Ancak gittiği günden itibaren kendisinden haber alamadık. Ne aradı, ne sordu. Cep telefonuna da ulaşamıyoruz. Kapalı. Emniyete ve jandarmaya başvurduk, bir sonuç çıkmadı. Oğlumun hayatından endişe ediyorum. Yüksek tansiyon hastası olan annesi yatağa düştü. Onu görenlerin emniyet güçlerine bildirmelerini istiyorum" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.