Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

5 İl İçin Fırtına Uyarısı

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Malatya, Bingöl, Elazığ, Adıyaman ve Tunceli için fırtına uyarısında bulunuldu.Orman ve Su İşleri Bakanlığı Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Bölge Tahmin ve Uyarı...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Malatya, Bingöl, Elazığ, Adıyaman ve Tunceli için fırtına uyarısında bulunuldu.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamada 5 il için 14 Haziran ile 16 Haziran arasında fırtına uyarısında bulunuldu. Açıklamada, “Yapılan son meteorolojik değerlendirmeler sonucu Malatya, Tunceli, Elazığ,Adıyaman ve Bingöl çevrelerinde rüzgar periyot boyunca orta kuvvette, zamanla kuvvetli saatte 60 kilometreye varan yer yer fırtına şeklinde esecektir. Kuvvetli rüzgardan oluşabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.
Yapılan uyarıda vatandaşların özellikle çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi gibi olumsuzluklar karşısında dikkatli olmaları istendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.