Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

5 bin dolar bozdurandan komisyon almayacak

"Dolarını Bozdur Oyunu Boz" kampanyasına Sakarya’da bir emlak ve inşaat firmasından da destek geldi. İşyeri sahibi Gökhan İn, 5 bin dolar bozdurup makbuzunu getirenden komisyon ücreti almayacaklarını duyurdu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın...

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2016 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2016 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Dolarını Bozdur Oyunu Boz" kampanyasına Sakarya’da bir emlak ve inşaat firmasından da destek geldi. İşyeri sahibi Gökhan İn, 5 bin dolar bozdurup makbuzunu getirenden komisyon ücreti almayacaklarını duyurdu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Dolar ve Euro’larınızı bozdurun" çağrısına Türkiye’nin her ilinde olduğu gibi Sakarya’da da uyan esnaf, işyerlerinde çeşitli kampanyalar başlattı. Adapazarı’nda emlak ve inşaat firması ile birlikte aperatif salonu sahibi Gökhan İn, emlak ve inşaat firmasında 5 bin dolar bozdurup makbuzunu getirenden komisyon almayacaklarını, aperatif salonunda ise 100 dolar bozdurup makbuzunu getirene tüm yiyecek ve içeceklerin ücretsiz olduğunu duyurdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına destek verdiklerini söyleyen İn, "15 Temmuz darbe akşamında Cumhurbaşkanımız canlı yayına bağlanıp halkı sokağa döktüğü zaman biliyorsunuz ki herkes sağduyu göstererek, bu çağrıya uydu. Dolayısıyla bu vatanı da hep beraber el birliği ile kurtardık. Şimdi de aynı şekilde Cumhurbaşkanımız dolarları bozdurun kampanyası başlattı biz de firma olarak aldığımız kararla 5 bin dolar bozdurup makbuzunu getirenden ücret almama sözü verdik. Aynı şekilde aperatif salonumuz var. Burada da 100 dolar bozdurup makbuzunu getirene tüm yiyecek ve içeceklerinden ücret almama kararı aldık. Bu kararı almış olmamızdaki sebep, Hz. İbrahim Aleyhisselam ateşe atıldığında su götüren karıncaya dediler ki, ’senin su götürmenden ne olur.’ O da dedi ki safımız belli olsun. Biz de burada karınca ve su misali Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu belli etmek için bu kampanyayı destekliyoruz. Esnaf olarak yaptıklarımız gelip geçici. Önemli olan Cumhurbaşkanımızın olumsuz bir durumda sergilediği dik duruşu. Biz de bu duruşun yanındayız" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.