Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

5 Bakan, Kastamonu’yu Ziyaret Etti

Kastamonu’da düzenlenen bir programa katılmak üzere Ilgaz’a gelen 5 Bakan, şehre ziyarette bulunarak yemek yediler.Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan başkanlığında Ilgaz Dağında Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu (YOİKK)...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 00:12
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 00:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kastamonu’da düzenlenen bir programa katılmak üzere Ilgaz’a gelen 5 Bakan, şehre ziyarette bulunarak yemek yediler.
Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan başkanlığında Ilgaz Dağında Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu (YOİKK) 22. Toplantısı ile Reformların Koordinasyonu ve İzleme Kurulu 12. Toplantısı, Kastamonu’nun Ilgaz Dağında gerçekleştirildi.
16-17 Nisan tarihleri arasında düzenlenen toplantının ilk gününün ardından kurula katılan Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Başkan Yardımcısı Faik Yavuz, Vali Şehmus Günaydın, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ile bakanların eşleri ve çok sayıda davetli, şehir merkezini ziyaret etti.
Ziyaretlerin ardından Bakanlar ile eşleri ve beraberindeki heyet, Vali Şehmus Günaydın ve Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ile Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Arslan’ın davetlisi olarak Uğurlu Konaklarında yemek yediler. Kastamonu’yu ziyaret eden Bakanlarla eşlerine, Kastamonu’nun yöresel lezzetlerinden meşhur tandırda kuyu kebabı ikram edildi.
Ziyarette, Vali Günaydın ile Başkan Babaş, programa katılan bakanlara Kastamonu’nun yöresel ürünlerinden oluşan hediye sepeti takdim etti. Yemeğin ardından Bakanlar, toplantının ikinci oturumunun icra edileceği Ilgaz Dağına dönerek geceyi de burada geçirecekler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.