Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

5 Ayda 90 Kilo Verdi, 210 Kilodan 120 Kiloya Düştü

Hatay’ın İskenderun ilçesinde özel bir hastanede tedavi gören imam Yusuf Kaklık (33), tüp mide ameliyatıyla 5 ayda 90 kilo verdi.Hatay’da imamlık yapan ve aşırı kiloları nedeniyle İskenderun’da tedavi görmeye başlayan Kaklık, 5 ayda...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2016 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hatay’ın İskenderun ilçesinde özel bir hastanede tedavi gören imam Yusuf Kaklık (33), tüp mide ameliyatıyla 5 ayda 90 kilo verdi.
Hatay’da imamlık yapan ve aşırı kiloları nedeniyle İskenderun’da tedavi görmeye başlayan Kaklık, 5 ayda 90 kilo vererek 210 kilodan 120 kiloya düştü.
Bariatrik (Obezite) ve Reflü Cerrahisi Uzmanı Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş, aşırı kilo şikayetiyle başvuruda bulunan Kaklık’ın ’süper obezite’ sınıfına giren hasta olduğunu söyledi.
Hastada hipertansiyon, uyku apnesi ve KOAH hastalığı bulunduğunu belirten Göktaş, şunları kaydetti:
"Aşırı kilolarından dolayı kendi mesleğini yapamaz hale gelmiş ve kendini toplumdan tamamen soyutlamış durumda olan hastamızın artık tek çaresi ameliyattı. Gerekli tetkiklerin ardından hastamızı ameliyata aldık. Ameliyat sonrası süreçte de önerilerimize dikkat etti ve 5 ayda 90 kilo vererek, 120 kiloya geriledi. Ameliyat sonrası sağlık sorunları da sona erdi. Hedefimiz, Yusuf Bey’in bir yılda 75 kiloya kadar gerilemesidir."
5 ayda 90 kilo vererek 210 kilodan 120 kiloya düşen Yusuf Kaklık da kilo problemiyle birlikte sağlık sorunlarının da başladığını ve görevini yapamaz duruma geldiğini ifade ederek, kısa sürede kilo verip görevine geri dönmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.