Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

400 dolarını bozdurana 4 kilo soğan patates bedava

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, "Yastık altınızdaki dolarlarınız bozdurup, TL yapın" çağrısı üzerine harekete geçen Adanalı bir manav 400 dolarını bozdurana 4 kilo patates ve soğanı bedava veriyor.Cumhurbaşkanı Erdoğan,...

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2016 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2016 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, "Yastık altınızdaki dolarlarınız bozdurup, TL yapın" çağrısı üzerine harekete geçen Adanalı bir manav 400 dolarını bozdurana 4 kilo patates ve soğanı bedava veriyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yastığının altında döviz olanlar gelsin parasını altına, TL’ye dönüştürsün" çağrısı üzerine tüm Türkiye’de olduğu gibi Adana’da da vatandaşlar dolarlarını bozdurmak için döviz bürolarını giderken esnafta dolarını bozduran vatandaşlar için kampanya başlattı. Bunlardan biri olan Adanalı manav Sıraç Orhan’da 400 dolarını bozdurup makbuzunu getirenlere ücretsiz olarak 4 kilo soğan ve patates veriyor.
Sıraç Orhan, kampanya duyurusunu iş yerinin camına asarak halkı konuyla ilgili bilgilendirdi. İnternet üzerinde de dolar bozdurup TL’ye geçme kampanyasına da destek veren Orhan, kampanyayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a vatana millete destek vermek için başlattıklarını söyledi. Orhan, "Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine hemen harekete geçerek kendi dolarlarımızı bozdurduk. Daha sonrada vatandaşlarında dolarları bozdurmaya teşvik etmek için böyle bir yöntem seçtik. Vatandaş da ilgi gösteriyor. Bu milleti 15 Temmuz da tank ve F16 uçağıyla yenemeyenler dolarla hiç yenemeyecekler. Biz ruhunu 1 dolara satmışlardan değiliz. Vatan ve millet için buradayız" dedi.
Orhan, dolarını bozdurup manava gelen bazı vatandaşların patates ve soğan dışında ürünler de istediğini özellikle muz istediklerini onların da taleplerini yerine getirdiklerini söyledi. Abdulbaki Orhan ise kampanyayı duyduktan sonra dolarını bozdurup manava geldiğini patates ve soğanını aldığını, ancak amacının soğan ve patates almak olmadığını vatan ve millet için dolarını bozdurduğunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatına uyduğunu ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.