Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

40 Yıl Sonra Cübbe Giyip, Kep Attılar

Adana’da tarihi Kız Lisesi’nden 40 yıl önce mezun olan 30 öğrenci, düzenlenen mezuniyet töreninde tekrar cübbe giyip kep attı.Adana Tarihi Kız Lisesi Mezunları Derneği tarafından okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreni renkli görüntülere...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 09:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da tarihi Kız Lisesi’nden 40 yıl önce mezun olan 30 öğrenci, düzenlenen mezuniyet töreninde tekrar cübbe giyip kep attı.
Adana Tarihi Kız Lisesi Mezunları Derneği tarafından okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreni renkli görüntülere sahne oldu. Birbirleri ile uzun süre sohbet eden Kız Lisesi’nin eski öğrencileri, cübbe giyip bol bol ‘selfie’ yaptı.
1976 yılında Kız Lisesi’nde okul müdürlüğü yapan Selahattin Doğan, Kız Lisesi’nde görev yapmanın kendisi için bir onur olduğunu belirterek, “Burada o dönem görev yapan öğretmen arkadaşlarımızla, hizmetli arkadaşlarımızla ve öğrencilerimiz ile çok güzel bir öğretim yılı geçirdik. Öğrencilerimizin hepsi birer çiçekti, hepsi birer güldü. Şimdi onları burada görüyoruz. Onları burada görmek sanıyorum öğretmenliğin en güzel taraflarından birisi” dedi.
Daha sonra Selahattin Doğan, 1976 yılında mezun olan 30 öğrenciye mezuniyetlerinin 40. yılı dolayısıyla madalya taktı. Madalya töreninin ardından öğrenciler hep bir ağızdan söylenen 10. Yıl Marşı eşliğinde keplerini havaya attı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.