Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

4. Sınıf öğrencilerinden “Milli Kültür” sergisi

Bozüyük Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu’nda “Milli Kültür” konulu sergi düzenlendi.4 Eylül Mahallesi’nde eğitim veren Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu’nun 4-G sınıfı öğrencileri öğretmenleri Canan Çabar ve öğrenci velilerinin...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2017 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
4. Sınıf öğrencilerinden “Milli Kültür” sergisi

Bozüyük Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu’nda “Milli Kültür” konulu sergi düzenlendi.

4 Eylül Mahallesi’nde eğitim veren Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu’nun 4-G sınıfı öğrencileri öğretmenleri Canan Çabar ve öğrenci velilerinin iş birliği ile hazırlanan sergi düzenlenen tören ile ziyarete açıldı. Serginin açılış törenine Okul Müdürü Mustafa Tetik, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Açılış öncesinde konuşan Okul Müdürü Tetik “Sergi; hocamızın gayretleriyle yaptığı güzel bir çalışma oldu. 4. Sınıf ders konuları içerisinde bulunan mili kültürümüzle ilgili bir konumuz var. Bizlerin görevi çocuklarımıza her türlü eğitim ve öğretim çerçevesinde tarihimizi, geleneklerimizi, göreneklerimizi de öğretmek var. Bunları öğretirken sadece sınıfta anlatmak, projeksiyondan filmlerle izletmenin yanında böyle elle tutulur, gözle görülür, kendilerinin çabalarıyla bir şeyler yapmaları daha kalıcı oluyor. Öğrencilerimizin aklında kalıyor. Dolayısıyla bu amaçla yapılmış sergimizin hazırlanmasında emeği geçen 4-G sınıfımızın öğretmeni Canan hanıma, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Okul Müdürü Tetik’in açılış kurdelesini kesmesinin ardından öğretmenler, öğrenciler ve veliler sergiyi gezerek sergilenen el işleri ve ürünler hakkında bilgi aldılar.

Öğrencilerin milli kültürümüzü, milli değerlerimizi öğrenmeleri, sahip çıkmaları ve yaşatmaları amacı ile düzenlenen sergiyi tüm okul öğrencileri öğretmenlerinin nezaretinde ziyaret edebilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.