Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

4 Çocuklu Aileye Üçüz Bebek Sürprizi

Dört çocuk sahibi Demir ailesi, üçüz bebek sürprizi yaşadı. Demir ailesinin prematüre olarak doğan tek yumurta üçüzleri Ahmet, Muhammet ve Mehmet’i, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve eşi Tülay Aydın ziyaret etti.İstanbul Eyüp’te...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2016 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2016 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dört çocuk sahibi Demir ailesi, üçüz bebek sürprizi yaşadı. Demir ailesinin prematüre olarak doğan tek yumurta üçüzleri Ahmet, Muhammet ve Mehmet’i, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve eşi Tülay Aydın ziyaret etti.
İstanbul Eyüp’te yaşayan Demir çifti, üçüz bebek sahibi oldu. 7 çocuğu olan baba Ercan Demir, masrafların çoğaldığını belirterek ek iş yapacaklarını söyledi. Eyüp Belediyesi, ’Hoş Geldin Bebek’ ziyaretleri kapsamında Başkan Remzi Aydın ve eşi Tülay Aydın’la birlikte bu kez 4 çocuk sahibi olan ve 3’üz bebek dünyaya getiren Demir ailesinin Yeşilpınar Mahallesi’ndeki evine gitti. Ziyarette, ESER ve Şeker Hayat projesinde eğitim gören engelli çocuklar tarafından hazırlanan Hoşgeldin Bebek sepetleri hediye edildi. ’Hoşgeldin Bebek’ ziyaretleri kapsamında Eyüp Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı doktorlar bebeklerin muayene ve kontrollerini de yaptı. Başkan Remzi Aydın, Demir ailesine çocukların ihtiyaçları için destek olacaklarının sözünü verdi.
"GERÇEKTEN BU BABANIN YERİNDE OLMAYI İSTERDİM"
Nikah kıyarken çiftlere en az 6 çocuk önerisi yaptığını vurgulayan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Ben çok çocuklu aileler olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bir ailenin en az 3 veya 4 tane çocuklarının olmaları gerekiyor. Dünyanın bütün ülkelerinde nüfus arttırmaya yönelik politikalar var. Bizim de hem aile hem toplum olarak daha güçlü olmamız için nüfusumuzu arttırmamız lazım. Ben gerçekten bu babanın yerinde olmayı çok isterdim. Samimiyetle ifade ediyorum çok şanslı bir baba" dedi.
Çocuklarının üçüz olduğunu öğrendiğinde şok olduğunu ifade eden Ercan Demir, "Çocuklarımın masrafları çoğalacağı için ek iş yapacağız artık. Tabii ki mutluyuz iyi bir duygu ama fazla olunca zor oluyor biraz. Geceleri uyumadığımız günler çok oluyor. Çocuklarımın 3’ü birden aynı anda ağlamaya başlıyorlar. Kimi zaman 3’ü aynı anda acıkıyor, zor oluyor bakması. Belediye başkanımız bizi ziyarete gelmesinden son derece memnun olduk" ifadelerini kaydetti.
Üçüz çocuklara bakmanın kolay olmadığını dile getiren anne Kadriye Demir de, "Sizinle röportaj yaparken gördüğünüz gibi ağlıyorlar hepsi bir anda. Ben de üçüz olmalarını beklemiyordum, bizim için sürpriz oldu. 4 çocuktan sonra nasip üçüz çocukmuş. Çocuklarımdan sadece Ahmet’in biraz rahatsızlığı var o da zamanla iyi olacak inşallah" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.