Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

37 saatlik su kesintisini duyan vatandaşlar hazırlık yaptı

Eskişehir’de yaşanacak 37 saatlik su kesintisi için vatandaşlar hazırlıklarını tamamlamaya başladı.Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ), Milli Eğitim Müdürlüğü ve Valilikle yapılan...

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de yaşanacak 37 saatlik su kesintisi için vatandaşlar hazırlıklarını tamamlamaya başladı.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ), Milli Eğitim Müdürlüğü ve Valilikle yapılan görüşmeler sonrası, daha önce 1 Kasım olarak açıklanan su kesintisini 4 Kasım’a ertelemişti. ESKİ’den yapılan planlamaya göre Arıtma Tesisinde çalışmaların 4 Kasım Cuma sabahı saat 07.00’ de başlayacağı, su kesintisinin şehrin yüksek yerlerinde saat 14.00’dan sonra hissedilebileceğinin tahmin edildiği açıklanmıştı. Ayrıca açıklamada, kesintinin 5 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’a kadar süreceğinin düşünüldüğü bildirilmişti. Hastane, diyaliz merkezleri gibi kritik öneme haiz yerlerin su ihtiyacının ESKİ tarafından tankerlerle karşılanacağı da aktarılan açıklamada, yapılacak su kesintisi nedeniyle, abonelerin gerekli önlemleri almaları istenmişti.
Bunun üzerine günler öncesinden harekete geçen vatandaş, esnaf ve işletme sahipleri, hazırlıklarını tamamlamaya başladı. Evlerdeki bidonları ve kapları dolduran vatandaşlar, 37 saatlik sürecin uzun olduğundan yakındı. Uzun bir kesintisi sonrası daha kaliteli hizmet alacaklarını umut eden vatandaşlar, yetkililere çağrıda bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.