Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

37 köy muhtarı Akmeşe’ye sorunlarını aktardı

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, 37 merkez ilçe muhtarı ile bir araya gelerek köylerinin sorunları ve çözüm noktasında toplantı gerçekleştirdi.Akmeşe, bir kafede düzenlenen toplantıda, 37 merkez ilçe muhtarının köyleriyle ilgili...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2017 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
37 köy muhtarı Akmeşe’ye sorunlarını aktardı

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, 37 merkez ilçe muhtarı ile bir araya gelerek köylerinin sorunları ve çözüm noktasında toplantı gerçekleştirdi.

Akmeşe, bir kafede düzenlenen toplantıda, 37 merkez ilçe muhtarının köyleriyle ilgili sorunlarını tek tek dinledi. Toplantı öncesi basın mensuplarına da açıklamada bulanan Akmeşe, Türkiye’de bir zamanlar Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan için söylenen ‘muhtar bile olamaz’ sözlerine atıfta bulundu. Akmeşe, “O zamanlar muhtarlığı önemsememe durumu vardı. Fakat bizim iktidarımızla beraber hem muhtarlarımızın itibarı arttı hem de bu konuda bir takım iyileştirmeler oldu” dedi.

Muhtarlık müessesesi çok önemli bir müessese olduğunu ifade eden Akmeşe, “En ücra köşeden en büyük mahalleye kadar hem devleti temsil ediyorlar hem de oradaki vatandaşları temsil ediyorlar. Daha doğrusu devlet ve millet arasında köprü vazifesini yerine getiriyorlar. Muhtarlık hem kültürümüzün hem demokrasimizin vazgeçilmez bir müessesesi. İnanın bir yerde bir sorun varsa öğrenebileceğiniz yegane yer muhtarlıklardır. Çünkü en ücra köşede bile ne var ne yok mutlaka muhtarlarımızın bilgisi olur. Bu vesileyle muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyoruz" diye konuştu.

Edirne Merkez İlçe Köylerinden Sazlıdere Muhtarı Hasan Yeni, köylerine sağlık evinin yapılması için defalarca dilekçe verilmesine rağmen yapılmadığını belirtti. Akmeşe ise, çözülmeyecek sorunların olmayacağını belirterek bu işin takipçisi olacaklarını söyledi.

Toplantıya, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Çağrı Muştu, AK Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri ve muhtarlar katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.