Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

3 yıl sonra sonra gelin ve damatlığı yeniden giydiler

Çanakkale’de 3 yıl önce hayatlarını birleştiren Tuncay ve Selmin Kayıhan çifti, kız çocukları olursa denizde birlikte fotoğraf çektirme hayalini gerçekleştirdi.Evliliklerinin 3’üncü yılını kutlayan Tuncay ve Selmin Kayıhan çifti,...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale’de 3 yıl önce hayatlarını birleştiren Tuncay ve Selmin Kayıhan çifti, kız çocukları olursa denizde birlikte fotoğraf çektirme hayalini gerçekleştirdi.
Evliliklerinin 3’üncü yılını kutlayan Tuncay ve Selmin Kayıhan çifti, evlenmeden önce kız çocukları olursa birlikte denizde birlikte fotoğraf çektirme kararı almıştı. Genç çiftin hayalleri önceki gün kızları Beril Kayıhan ile birlikte Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Dardanos Yerleşkesi Sahilinde gerçekleşti. Saatlerce denizin içerisinde devam eden çekimleri gören vatandaşlar da genç çifti merakla izlediler.
DOĞAL STÜDYO ALANI
Hayatlarını birleştiren çiftlerin yeni adreslerinin sahil ve doğa olduğunu belirten Düğün Fotoğrafçısı Feridun İşçi, gelinlik ve damatlıklarla birçok ilginç mekanda fotoğraf çektiklerini söyledi. Son dönemlerin yeni modasının deniz içerisinde çekim yaptırmak olduğunu anlatan İşçi, “Talep ediliyor. Bizim de çekimler sonrası eklemeler, manipüle çalışmalarımız var. Su fantezisi hala devam ediyor. Sualtı fotoğraf çekimi de yapıyoruz. O biraz değişik oluyor. Talepten ziyade biz bunu fotoğrafçı olarak ön plana çıkardık. Çok da memnun oluyorlar. Düğünden sonra bu çekimleri yapıyoruz. Düğün günü kesinlikle böyle bir çekim olmuyor” dedi.
Bu yıl evliliklerinin 3’üncü yılı olduğunu belirten Tuncay Kayıhan (33), “İstedik ki kızımızla beraber bir dış çekimimiz olsun. Kızımızla beraber fotoğraf çekiliyoruz. Çekimler zor olmadı. Çünkü ne damatlık ne de gelinlik bir daha giymeyeceğiz. O yüzden dalın desek dalarız. 3 yıldan bu yana gelinlik ve damatlığı saklıyorduk. Bir gün kızımız olursa, hep beraber fotoğraf çekiliriz diye. Oldu o yüzden şuanda buradayız” diye konuştu.
Selmin Kayıhan ise (30), “Evliliğimizde 3’üncü yılımız. Kızımızla birlikte 3’üncü yılımızı taçlandırmak istedik. Bunu da denizde sonlandırdık. Çok eğlenceliydi. Herkese tavsiye ediyoruz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.