Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

3. Uluslararası Edirne Motofest Motosiklet Festivali başladı

3. Uluslararası Edirne Motofest Motosiklet Festivali Karaağaç semtindeki bir at çiftliğinde başladı.Adrianapoli Motosiklet Kulübü tarafından 02-04 Eylül 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ve bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Edirne Motofest...

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2016 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2016 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
3. Uluslararası Edirne Motofest Motosiklet Festivali başladı
3. Uluslararası Edirne Motofest Motosiklet Festivali Karaağaç semtindeki bir at çiftliğinde başladı.
Adrianapoli Motosiklet Kulübü tarafından 02-04 Eylül 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ve bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Edirne Motofest başladı.
Edirne Valiliği, Belediye Başkanlığı ve Emniyet Müdürlüğü’nce desteklenen 3’üncü Edirne Uluslar arası Motorsiklet Festivali, Edirne’nin Karaağaç Semti’nde bulunan Sella Turcica At Çiftliği’nde başladı.
Yurtiçi ve yurtdışından festival alanına gelmeye başlayan çok sayıda motosiklet tutkunu 3 gün boyunca kamp alanında kurdukları çadırlarda kalacak. Festivalin kapanışı ise Kırkpınar Er Meydanı’nın bulunduğu Sarayiçi’nde gerçekleştirilecek motosiklet şovlarıyla son bulacak.
En yavaş motor kullanma yarışması, çuvalla en hızlı gitme, halat çekme yarışması gibi çeşitli yarışma ve gösterilerin yapılacağı festival hakkında bilgiler veren Adrianopoli Motor Kulübü Başkanı Mehmet Ramiz Nevrekop, festivale yaklaşık bin motorcunun katılacağını söyledi. Amaçlarının motosikleti sevdirmek ve kent turizmine katkı sağlamak olduğunu ifade eden Nevrekop, “Yurt içi ve dışından çok sayıda katılımcı arkadaşımız gelmeye başladı. Bize destek olan Belediye Başkanı ve Valimize çok teşekkür ediyoruz. Yerli ve yabancı motor kulüplerimize de teşekkür ediyoruz” dedi.
Edirne Motofest’e katılan Iron Türk Genel Başkan Yardımcısı Volkan Hekimoğlu da, festivalden oldukça memnun olduklarını belirterek, “İnşallah 3 gün çok iyi geçecek. Festival, kent ekonomisine ve kentin imajına büyük katkı sağlayacak. Bundan dolayı katkısı olanlara çok teşekkür ediyorum. Son yıllarda motora olan ilgi arttı. Bundan dolayı da çok mutluyuz. Motor bizim için bir hayat felsefesi” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.