Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

3. Karabük Tanıtım Günleri Başladı

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, “Karabük’ün gelişmesi Türkiye’nin gelişmesi ile paralel bir şekilde olmuştur” dedi.3. Karabük tanıtım günlerinin açılışı Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Açılışa TBMM Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, “Karabük’ün gelişmesi Türkiye’nin gelişmesi ile paralel bir şekilde olmuştur” dedi.
3. Karabük tanıtım günlerinin açılışı Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Açılışa TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin katıldı. “Safranbolu Ankara’da” sloganıyla gerçekleşen 3. Karabük günlerinin açılışında mehteran takımı ve taekwondo gösterisi yer aldı.
“KARABÜK’ÜN GELİŞMESİ TÜRKİYE’NİN GELİŞMESİ İLE PARALEL BİR ŞEKİLDE OLMUŞTUR”
Karabük’ün Türkiye’nin medarı iftiharı sanayi şehirlerinden biri olduğunun altını çizen TBMM Başkanı İsmail Kahraman, “Bağım benim Karabüklü olmam. 13 haneli bir köy ve o köyden Türkiye’nin medarı iftiharı bir sanayi şehri meydana geldi. Kendimi Rizeli, Karabüklü, şimdi de İstanbullu bir kişi olarak görürüm. Karabük’ün gelişmesi Türkiye’nin gelişmesi ile paralel bir şekilde olmuştur. Türkiye sanayide gelişmeleri yerinde sayan bir ülke iken birden bire büyük hamleler oldu. Sanayi yayıldı. Sanayide Türkiye ileri yerlere gitti. Bu verilen emekledir. Doğduğumuz yeri seversek mahallemizi seversek, şehrimizi seversek topyekûn ülkemiz kalkınır. Vatan sevgisi imandandır. Vatanımızı seveceğiz ve kalkınacağız. Türkiye dünyada saygın hale geldikçe önünü kesmek isteyenlerde olacak” ifadelerini kullandı.
“KARABÜK BİR CUMHURİYET KENTİDİR”
Karabük’ün Cumhuriyet kenti olduğuna vurgu yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin konuşmasında şunları söyledi:
“Bugün milletimizin tarihinde önemli bir gün ülkemiz işgalle karşı karşıya kaldığı dönemde hiçbir zaman esareti kabul etmemiş, 97 yıl önce bugün kurtuluş savaşımızın meşalesini tutturmuştur. Kahraman ecdadımızı bir kez daha minnetle anıyoruz. Karabük açılışının 19 Mayıs’a rastlamış olmasını bilerek ve düşünerek belirledik çünkü Karabük düşmanları ülkeden kovmuş ve ardından cumhuriyet kurulmuştur. Karabük bir cumhuriyet kentidir. Cumhuriyetle Karabük bugünkü modern haline gelmiştir. Karabük aynı zamanda da bir gençlik kentidir.”
Açılış konuşmalarının ardından TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin Kardemir Karabükspor’un futbolcularını tebrik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.