Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

3 Hafta Önce Arkadaşının Naaşını Getirmişti, Şimdi Kendisi Şehit Oldu

Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan 24 yaşındaki Uzman Çavuş Süleyman Kul’un cenazesi, askeri uçakla memleketi Giresun’a götürülmek üzere Ordu-Giresun Havalimanı’na getirildi.Mardin’in...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 20:44
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 20:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
3 Hafta Önce Arkadaşının Naaşını Getirmişti, Şimdi Kendisi Şehit Oldu
Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan 24 yaşındaki Uzman Çavuş Süleyman Kul’un cenazesi, askeri uçakla memleketi Giresun’a götürülmek üzere Ordu-Giresun Havalimanı’na getirildi.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan 24 yaşındaki Uzman Çavuş Süleyman Kul’un cenazesi, askeri uçakla Ordu-Giresun Havalimanı’na getirildi. Karşılama törenine, Ordu Vali Yardımcısı Ahmet Akın Varıcıer, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, İl Jandarma Komutanı Albay Ali İhsan Ersoy, Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Ordu İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, askeri erkan, şehidin ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
3 HAFTA ÖNCE ŞEHİT OLAN BEKİR KELLECİ’NİN ANNESİ, OĞLUNUN SİLAH ARKADAŞININ TABUTUNA SARILARAK AĞIT YAKTI
Şehidin akrabaları ve yakınları, cenazenin uçaktan indirilişi sırasında gözyaşı döktü. Uçaktan indirilen şehidin cenazesi, askerler tarafından omuzlarda taşınarak cenaze nakil aracına alındı. Bu sırada, 3 hafta önce şehit olan Uzman Çavuş Bekir Kelleci’nin annesi oğlunun silah arkadaşı şehit Uzman Çavuş Süleyman Kul’un tabutuna sarılarak ağıt yaktı. Cenaze nakil aracı daha sonra konvoy eşliğinde helallik alınmak üzere Giresun’un Yağlıdere ilçesi Sınır köyündeki baba evine götürülmek üzere hareket etti.
Şehidin naaşı yarın, Yağlıdere Merkez Camii’nde öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
3 HAFTA ÖNCE ŞEHİT OLAN SİLAH ARKADAŞINI OMZUNDA TAŞIMIŞTI
2 Nisan’da Mardin’in Nusaybin ilçesinde güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyon sırasında teröristlerin el yapımı patlayıcıyla düzenlediği saldırıda Giresunlu Uzman Çavuş Bekir Kelleci şehit oldu. Daha sonra şehit olan Uzman Çavuş Bekir Kelleci’nin naaşı askeri uçakla Ordu-Giresun Havalimanı’na getirildi. Uçaktan ilk inen isim ise hem hemşehrisi hem de silah arkadaşı olan Uzman Çavuş Süleyman Kul oldu. Süleyman Kul, arkadaşının resmine sarılarak ailesine koşmuş ve gözyaşı dökmüştü. Silah arkadaşının resmini bir an olsun elinden bırakmayan Kul, bugün silah arkadaşı Bekir Kelleci gibi şehadet şerbetini içti ve 3 hafta önce arkadaşının naaşını getirdiği memleketine bu kez kendi cenazesi geldi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.