Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

29 Yıllık öğretmen son yolculuğuna uğurlandı

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) İlkokulu Müdürlüğü görevini sürdüren Alaettin Aydın Paşa (50), geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.25 Eylül Pazar akşamı...

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2016 18:38
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2016 18:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
29 Yıllık öğretmen son yolculuğuna uğurlandı
Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) İlkokulu Müdürlüğü görevini sürdüren Alaettin Aydın Paşa (50), geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
25 Eylül Pazar akşamı evinde kalbinden rahatsızlanan, eşinin çağırdığı ambulansla ilk olarak Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne, ardından Çorlu’da bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu Müdürü 29 yıllık öğretmen Alaettin Aydın Paşa, hastanede hayata veda etti.
Müdür Paşa’nın Sokullu Camii’nden ikindi namazına müteakip kaldırılan cenaze törenine, Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, öğretmen arkadaşları ve sevenleri katıldı.
1966 yılında dünyaya gelen Alaettin Paşa, ilkokulu Umurça köyünde tamamladıktan sonra Kepirtepe Öğretmen Lisesi’ne devam etti. Ortaokul ve lise öğrenimini burada tamamlayan Paşa, Trakya Üniversitesi Eğitim Yüksekokulu’ndan sınıf öğretmeni olarak mezun olarak, 1987 yılında Ardahan’ın Alagöz köyünde meslek hayatına başladı. Alaettin Aydın Paşa, evli ve 1 çocuk babasıydı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.