Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

26 yaşındaki Eskişehirli Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci’nin babası:

Hakkari Çukurca’da PKK’lı teröristler tarafından kaçırılan 2’si asker, 4 kişiden biri olan 26 yaşındaki Eskişehirli Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci’nin babası evladının kurtarılması çağrısında bulundu.Acılı baba, oğlunun yaklaşık...

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2016 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2016 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkari Çukurca’da PKK’lı teröristler tarafından kaçırılan 2’si asker, 4 kişiden biri olan 26 yaşındaki Eskişehirli Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci’nin babası evladının kurtarılması çağrısında bulundu.
Acılı baba, oğlunun yaklaşık 20 günden beri PKK’lı teröristlerin elinde olduğunu söyledi. Gerekli müracaatları yaptığını aktaran baba, “Oğlum, Hakkari Çukurca’da Uzman Çavuş olarak görev yapıyordu. Bu PKK tarafından kaçırıldı. 20 gündür hiçbir taraftan haber alamıyoruz" dedi.
İçtiğimiz su bile boğazımda kalıyor
Baba Alişen Kahveci, şu ifadelere yer verdi:
“Beni, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu aradı. Yanına gittim bana, ‘sabırlı olun, bekleyin, alacağız’ dedi. Bir Suriye tarafında dediler, şimdi Kuzey Irak tarafı diyorlar. O taraflarda şuan da her gün şehidimiz var. Her gün çatışma var, benim çocuğum nasıl? Ne durumda? Hiçbirinden haberimiz yok. Ben su içiyorum su bile boğazımda kalıyor".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.