Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

23 Nisan’da Gazeteyi Çocuklar Çıkaracak

Konya’da yayın yapan mahalli bir gazetenin yarın çıkacak nüshasını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklar hazırladı.Konya’da yayın hayatını sürdüren Anadolu’da Bugün Gazetesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konya’da yayın yapan mahalli bir gazetenin yarın çıkacak nüshasını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklar hazırladı.
Konya’da yayın hayatını sürdüren Anadolu’da Bugün Gazetesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yarın çıkacak nüshasını çocuklara hazırlattı. 23 Nisan nedeniyle Cahit Zarifoğlu İlkokulu 3. ve 4. sınıf öğrencileri Anadolu’da Bugün Gazetesi’ne geldi. Burada gazete çalışanlarından meslekle alakalı bilgiler alan öğrencilerin 1 günlük gazetecilik mesleği için heyecanlı oldukları gözlendi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Ekmekcioğlu, çocuklara gazetecilik mesleğini sevdirmek için böyle bir proje geliştirdiklerini söyleyerek, “Bir gazetenin nasıl hazırlandığını göstermek ve bununla ilgili çalışmalarda bizlere ortak olmaları için bir proje başlatmaya karar verdik. Bununla ilgili olarak öğrencilerimiz yarınki sayfamızı hazırlayacak” dedi.
Gazetenin imtiyaz sahibi Ahmet Baydar ise, Anadolu’da Bugün Gazetesi olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklara görevlerimizi bırakıyoruz. Çocuklarımız bugüne kadar hep bizim yapmış olduğumuz haberleri okudular veya izlediler. 1 günlüğüne de olsa görevlerimizi onlara devrederek haberlerin onların yapmasını istedik. Çocuklarımız bu özel ve güzel günde bizlere nasıl haberler hazırlayacak hep birlikte görelim” diye konuştu.
Konuşmaların ardından gazete sahibi, genel yayın yönetmeni, muhabirler, editörler ve grafikerler 1 günlüğüne koltuklarını çocuklara devretti. Yarın çıkacak sayı için haberlerini hazırlayan çocuklar gazete hazırladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.