Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

23 Nisan’a 23 Bin Fidan

Uğur Okulları öğrencileri, SosyalBen Akademi danışmanlığı ile23 Nisan’ı çevre ile kutluyor. Türkiye’nin farklı bölgelerindeki sosyal sorumluluk projeleri ile fark oluşturuyor.Uğur Okulları, 2015-2016 Eğitim Öğretim döneminde Sosyalben...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uğur Okulları öğrencileri, SosyalBen Akademi danışmanlığı ile23 Nisan’ı çevre ile kutluyor. Türkiye’nin farklı bölgelerindeki sosyal sorumluluk projeleri ile fark oluşturuyor.
Uğur Okulları, 2015-2016 Eğitim Öğretim döneminde Sosyalben Akademi danışmanlığı ile sosyal sorumluluğu okul sıralarına taşıyarak Uğur Okulları öğrencilerinin birçok sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmesini sağladı. Projenin hedefi; sosyal sorumluluk bilinci aşılamak ve kariyer hedefleri doğrultusunda öğrencilerin kişisel gelişimlerini desteklemek. Teori ve uygulama alanlarında verilen sosyal sorumluluk dersleri sayesinde Uğurlu öğrenciler birbirinden farklı onlarca konuda topluma hizmet ediyor. 23 Nisan’da ise Uğurlu öğrenciler, Türkiye’nin farklı bölgesinde belirledikleri alanlarda fidan dikimi ile çevre bilincini 7’den 70’e herkese aşılamayı hedefliyor.
Uğur Okulları öğrencileri “Uğurlular Seyirci Değil Gönüllü” projesi kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Türkiye’nin 7 bölgesine diktikleri fidanlarla “Uğurlu Ormanlar”ı hayata geçiyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda gelecek nesillere temiz bir nefes ve güçlü bir ekoloji hediye etmeyi amaçlayan öğrenciler proje sayesinde çevrenin ve doğayı korumanın da önemine dikkat çekecek. Erozyon ve toprak kaybını önlemek için ağaç dikme bilincinin önemini bilen ve tüketen değil, üreten nesil olmayı hedefleyen Uğurlu Öğrenciler, diktikleri 23 bin fidanla daha yeşil bir dünya için ilk adımı atacak. Edirne’den Diyarbakır’a, Hatay’dan Samsun’a Türkiye’nin birçok şehrinde bulunan Uğur Okulları gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerine kendi yemyeşil bir çevre hayalini de ekliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.