Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nda “Gezegen C” Sahneleniyor

CarrefourSA ve Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) işbirliğiyle sahneye konulan ve Türkiye çapında gerçekleştirilen turneyle 15 bin çocuğun izlediği tiyatro oyunu Gezegen C, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da sahneleniyor.CarrefourSA...

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CarrefourSA ve Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) işbirliğiyle sahneye konulan ve Türkiye çapında gerçekleştirilen turneyle 15 bin çocuğun izlediği tiyatro oyunu Gezegen C, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da sahneleniyor.
CarrefourSA ve Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) işbirliğiyle sahneye konulan ve Türkiye çapında gerçekleştirilen turneyle 15 bin çocuğun izlediği tiyatro oyunu Gezegen C için 16 Nisan Cumartesi günü İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmen Evi’nde, 23 Nisan Cumartesi günü ise İstanbul Avrupa Yakası BKM’de, çocukların davetli olduğu bir şenlik düzenlenecek. 16 Nisan ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenlenecek gösterilerin biletleri ücretsiz olarak İstanbul’daki marketlerden temin edilebilecek.
BKM Tiyatro’da, 09 Ocak Cumartesi günü yapılan özel gösterimle başlayan Anadolu turnesi kapsamında ise çocuklar Gezegen C oyunu ile taze gıdanın hayatları için ne kadar önemli olduğunu öğrendi. Gezegen C oyunu turne kapsamında Kocaeli, Mersin, İzmir, Ankara, Bursa, Sakarya, Çanakkale, Eskişehir, Hatay, Denizli, Adana, Tekirdağ, Antalya ve Samsun’da çocuklarla buluştu. Tüm illerde çocuk şenliği havasında geçen gösterimlerde 15 bin çocuğa taze gıdanın önemi anlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.