Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

23 Nisan Bu Şehirde Başka Kutlanıyor: Minopolis

Çocuklar Şehri Minopolis, 23 Nisan günü birbirinden özel sürprizlerle çocukların coşkusunu ikiye katlayacak. Cumartesi ve pazar gününü şölene çevirecek etkinliklerde sürpriz hediyeler çocukları bekliyor. Dahası birçok istasyonda dans gösterileri,...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çocuklar Şehri Minopolis, 23 Nisan günü birbirinden özel sürprizlerle çocukların coşkusunu ikiye katlayacak. Cumartesi ve pazar gününü şölene çevirecek etkinliklerde sürpriz hediyeler çocukları bekliyor. Dahası birçok istasyonda dans gösterileri, tiyatro, eğlenceli yarışmalar ve çocukların vazgeçilmezi bubble şov yer alıyor.
Atatürk’ün dünya çocuklarına hediye ettiği 23 Nisan, Minopolis’te bu özel güne yakışır şekilde kutlanacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yaklaşırken, Minopolis’te hummalı bir çalışma var. Sanat atölyesi başta olmak üzere tüm Minopolis ekibi 23 Nisan’ı unutulmaz kılmak için çocukların yer alacağı birçok etkinlik hazırladı. Marmara Forum’da yer alan Minopolis Çocuklar Şehrinde; Mino Sanat Tiyatrosu, modern dans etkinliği, yüz boyama, 23 Nisan’a özel kurabiye yapımı gibi etkinlikler ve atölye çalışmaları yer alacak. Ayrıca çocukların en keyif aldığı etkinliklerin başında gelen Bubble Şov da 23-24 Nisan’da sihirli balonlarıyla coşkuyu en üst seviyeye taşıyacak.
Minopolis’te geleceğe hazırlanıyorlar
Minopolis’teki eğlenceli ve öğretici faaliyetler, çocuğun mesleklere ilişkin yönelim ve yeteneklerinin belirlenmesine de yardımcı oluyor. Büyüklerin dünyasını sürekli merak eden çocuk, bu dünyayı eğlenceli bir şekilde yaşadığında kendi hafızasında daha uzun süreli depolayabiliyor. Bu durum çocuğa analitik düşünme becerisi kazandırırken, büyükler de çocuklarındaki gelişimi daha iyi fark ediyor. Çocuklarının bağımsız olarak birlikte sosyalleştiklerini ve öğrendiklerini gören ebeveynlerin mutluluğu daha da artıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.