Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

22 Yaşında Genç Yazar Memleket Meselelerine ’Dinamik Çözümlemeler’ Getirdi

Dinamik Çözümleme isimli kitabın 22 yaşındaki genç yazarı Muhammet Fatih Şahin, "Çocukluğumdan beri ülkemizin meseleleri hakkında yorum ve analizler yapıyorum. Şuanda gençler olarak bu meseleleri bir yetişkin gibi anlayabildiğimizi ve elimize...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dinamik Çözümleme isimli kitabın 22 yaşındaki genç yazarı Muhammet Fatih Şahin, "Çocukluğumdan beri ülkemizin meseleleri hakkında yorum ve analizler yapıyorum. Şuanda gençler olarak bu meseleleri bir yetişkin gibi anlayabildiğimizi ve elimize kalem alarak yararlı faaliyetler yapabileceğimizi göstermek istedim" dedi.
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde stajyer doktorluk yapan 22 yaşındaki Muhammet Fatih Şahin, gençlerin ülke sorunlarını yetişkinler kadar anlayabileceğini ve çözümler üretebileceğini göstermek için ’Dinamik Çözümleme’ adlı kitabımı yazdığını söyledi. Kitabın içeriğine değinen Şahin, "Dinamik Çözümleme’de ülkemizin geçmişini incelemek ve bu perspektif doğrultusunda geleceğe nasıl yön vereceğimizi anlatmak istedim. Tabi bütün konular bu doğrultuda değil. Paranın, siyasetin, iş adamlarının, aile yapısının ve birçok konunun genç gözüyle analizini yapmak ve doğru yola nasıl çıkarız bunu anlatmak istedim. Dünya konjonktürünü ve ülkemize yansımalarını tarihteki örnekleri göstererek anlatmak istedim. Talat Aydemir cuntasını anlatmak istedim çünkü bu örnek Milli İradeye sıkı bir şekilde bağlanmamız gerektiğini çok net anlatıyor. Kısaca farklı konularda herkesin mutlaka bilmesi gerektiğine inandığım konuları yazdım" diye konuştu.
"HAYATIM BOYUNCA YAŞADIĞIM EN GÜZEL ANLARDAN BİRİ"
İngilizlerin unutturmaya çalıştığı Kut’ül Amare’nin anıldığı programlardan mutluluk duyduğunu söyleyen Şahin, "Aylar öncesinde Kut’ül Amare yazısını yazmıştım. Yazının başında ’bu zaferi İngilizler unutturmak istiyor ama biz neden unutturmak istiyoruz anlayamıyorum’ demiştim. Ve son paragrafta inanıyorum ki her 29 Nisan’da ’bu bayram kutlanmaya başlanacak’ demiştim. Cumhurbaşkanımızın katılımıyla bu zaferin tekrar hatırlatılmak istendiği programları görmek beni çok mutlu etti. Genç arkadaşlarımdan ve özellikle 40’lı yaşlardaki olgun kesimden inanılmaz güzel geri dönüşler aldım. ’Bu kitabı sen yazamazsın kopyala yapıştır mı yaptın?’ diyen birkaç insan bile oldu. Hiç tanımadığım ancak bu kitabı okuduktan sonra yakın olarak tanıdığım birçok kişi oldu. Bu süreç hayatım boyunca yaşadığım en güzel anlardan biriydi" ifadelerini kullandı.
Kitabın 3’üncü baskıya girdiğini belirten Şahin, "Kitap satışa geçeli 2 ay bile olmadı. Şuanda 3’üncü baskıya girdi ve hala alımlar çok fazla. Kısa bir süre sonra inşallah 4’üncü baskıya girecek. Böylesi hızlı bir satışı ben de beklemiyordum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.