Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2016 Hımss Emram Eğitim Konferansı Ve Sağlık Bilişimi Fuarı Başlıyor

Sağlık ve bilişim profesyonellerini buluşturan 2016 HIMSS EMRAM Eğitim Konferansı ve Sağlık Bilişimi Fuarı 26 Mayıs Perşembe günü kapılarını açıyor.Sağlık ve bilişim profesyonellerini buluşturan HIMSS Türkiye 2016, Sağlık Bakanlığı...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2016 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2016 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sağlık ve bilişim profesyonellerini buluşturan 2016 HIMSS EMRAM Eğitim Konferansı ve Sağlık Bilişimi Fuarı 26 Mayıs Perşembe günü kapılarını açıyor.
Sağlık ve bilişim profesyonellerini buluşturan HIMSS Türkiye 2016, Sağlık Bakanlığı ve HIMSS Avrupa işbirliğiyle Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ve bölge ülkelerden binin üzerinde sağlık BT uzmanı, klinik uzmanları, firma yetkilileri, sağlık yatırımcıları ve uzmanlarını 26-27 Mayıs’ta Pendik Green Park Otel’de buluşturacak.
Sağlık çalışanları ve hastaların sağlık bilgilerine, hasta geçmişine uzaktan erişmesini sağlayacak olan Dijital Hastane uygulamaları yerleştiğinde, gerektiğinde hasta hastaneye gitmeden sağlık hizmeti alabilecek.
Fuarda sektöre kazandırdığı yenilikçi ürünleri ve sunduğu çözüm odaklı çalışmalarıyla yer alacak olan Mobit Bilişim ve Area Teknoloji üniversitelerin, özel hastanelerin, SGK ve benzeri kurum ve kuruluşlardaki Dijital Hastane, E-Sağlık, Sağlıkta Akıllı Sistemler ve Teknolojiler ve Sağlık Bilişimi alanında sağlık profesyonelleri ve sağlık yöneticileriyle bir araya gelecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.