Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

20 yıldır dinmeyen acı

Adana’da yaşayan 76 yaşındaki Osman Erbaş, 20 yıl önce şehit olan topçu astsubay oğlunun acısının dinmediğini söyledi.Ramazan Bayramı’nın 1. gününde Asri Mezarlığa gelen şehit yakınlarının acı ve hasretleri tazelendi. Şehitlerin...

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2016 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 09:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da yaşayan 76 yaşındaki Osman Erbaş, 20 yıl önce şehit olan topçu astsubay oğlunun acısının dinmediğini söyledi.
Ramazan Bayramı’nın 1. gününde Asri Mezarlığa gelen şehit yakınlarının acı ve hasretleri tazelendi. Şehitlerin kabristanını temizleyip başında dua eden anne, baba, eş ve çocuklar gözyaşlarını tutamadı.
Bunlardan biri de 76 yaşındaki Osman Erbaş. Topçu astsubay oğlu Bayram Erbaş’ı Erzincan’da 1996 yılında 20 yaşındayken şehit veren baba Erbaş, oğlunun kabristanı başında uzun süre dua okudu. Erbaş daha sonrada oğlunun mezar taşındaki fotoğrafını öpüp sevdi. Erbaş oğluna olan özleminin sürekli arttığını belirterek, "Bugün ramazan bayramı hayırlı bir gün olsun. Oğlum 1996 yılında şehit oldu, ziyaretine her zaman geliyoruz eşim hiç eksik olmaz bende en fazla 2 haftada bir gelirim. 3 çocuğum vardı 2 kız. Oğlum şehit oldu 2 kızımla kaldım. Onsuz bayramlar sağ olsun eş dostlar gelip gidiyor onlarla geçiyor. 1996 yılında şehit oldu tam 20 yıl geçmiş aradan ama kaldıkça özlem fazlalaşıyor. Çok sadık bir çocuktu bir kötülüğünü görmedim. Evlendirdik sonra şehit olunca gelin hiç yanımıza yaklaşmadı buraya bile gelmedi, evlendi gitti 20 yıldır görmüyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.