Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

20 yılda biriktirilen 2 bin rozet EXPO 2016’da

Çeşitli ülkelerde düzenlenen EXPO’lara katılarak 20 yıldan fazladır kendi yaptığı, satın aldığı ve değişim yoluyla elde ettiği 2 bin özel rozetin sahibi “Rozetler kralı” Virgile Ahouandjinou’nun koleksiyonu EXPO 2016 Antalya’da...

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2016 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2016 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çeşitli ülkelerde düzenlenen EXPO’lara katılarak 20 yıldan fazladır kendi yaptığı, satın aldığı ve değişim yoluyla elde ettiği 2 bin özel rozetin sahibi “Rozetler kralı” Virgile Ahouandjinou’nun koleksiyonu EXPO 2016 Antalya’da büyük ilgi çekiyor.
EXPO 2016 Antalya’nın resmi katılımcısı Benin’in kültür ataşesi Virgile Ahouandjinou, rozetler koleksiyonuyla sergi alanında büyük ilgi görüyor. Benin yerel el sanatçısı Ahouandjinou, Dünya EXPO’larına katılarak 20 yıldan fazladır kendi yaptığı, satın aldığı ve değişim yoluyla 2 bin özel rozetin sahibi, EXPO 2016’da ziyaretçilere koleksiyonunu sergiliyor.
Birçoğu kendi tasarımı olan EXPO 2010 Şangay’da da Coca Cola tarafından ““Rozetler kralı” ünvanı verilen Ahouandjinou, “Katıldığım ülkelerdeki EXPO’lara özel rozetler yapıyorum. 2 binden fazla rozetim var. Buraya da bazılarını getirerek sergiliyorum. Gelen ziyaretçiler de çok merakla inceliyor. EXPO 2016’ya çok teşekkür ediyorum bana burada bu şansı verdikleri için” dedi.
Afrika kıtasının batı bölümünden dünyaya açıldığını belirten Ahouandjinou, “Almanya’da yaşıyorum. EXPO’ları gezerek, hem ülkemi tanıyorum hem de kültürler arası diyaloğu sağlıyorum. Burada bana geri dönüşler çok güzel. EXPO 2016 Antalya için de özel bir tasarımım olacak. Hatıralar ve arşivim için en özel rozetlerden bir tanesi EXPO 2016 olacaktır” ifadesini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.