Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2 aylık nişanlı şehit polis pilotluk eğitimi almak için Ankara’ya gitmiş

Ankara’da darbeci askerler tarafından şehit edilen henüz 2 aylık nişanlı 24 yaşındaki polis Yunus Uğur’un, helikopter pilotluğu eğitimi almak için Ankara’ya gittiği öğrenildi.Ankara’da darbeci askerlerle yaşanan çatışmalarda şehit...

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
2 aylık nişanlı şehit polis pilotluk eğitimi almak için Ankara’ya gitmiş
Ankara’da darbeci askerler tarafından şehit edilen henüz 2 aylık nişanlı 24 yaşındaki polis Yunus Uğur’un, helikopter pilotluğu eğitimi almak için Ankara’ya gittiği öğrenildi.
Ankara’da darbeci askerlerle yaşanan çatışmalarda şehit olan Adanalı polis sayısı, 24 yaşındaki Yunus Uğur ile birlikte 3’e yükseldi. Şehit polis memuru Uğur’un acı haberi polis ve sağlık görevlileri eşliğinde Bahçelievler Mahallesi’nde yaşayan baba Ramazan ve Anne Asiye Uğur’a verildi.
Şehit polisin 2 ay önce Meryem Soydan ile nişanlandığı ve bir süre önce havacı olmak için yaptığı başvurunun kabul edilmesiyle helikopter pilotluğu eğitimi almak için Ankara’ya gittiği ortaya çıktı. Şehidin, 3 çocuklu ailenin en büyüğü olduğu belirtildi. Gözü yaşlı baba Ramazan Uğur’u yakınları teselli etti.
Şehit polis memuru Yunus Uğur’un cenazesinin yarın yapılacak törenin ardından defnedilmesi bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.