Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1897’de Başlayan Macera Devam Ediyor

Türkiye Bisiklet Federasyonu Tarafından Düzenlenen ’kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu’ Bisikletçileri Yenişehir’e Geldi.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
1897’de Başlayan Macera Devam Ediyor
Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen ’Kuruluştan kurtuluşa bisiklet turu’ bisikletçileri Yenişehir’e geldi.
Bursa, Balıkesir, Çanakkale illerini kapsayan ’kuruluştan kurtuluşa bisiklet turu’ kapsamında yola çıkan bisikletçileri Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, ilçede Belediye sosyal tesislerinde karşıladı. BUBİDOSD Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Ayçetin, "1897 yılında Ahmet Tevfik beyin bisikletiyle İstanbul’dan Bursa’ya gelip buradan da İnegöl ve Yenişehir’e gelip kitabına yazdığı turu, bizde dernek olarak sürdürüyoruz. Bu sene turumuzun 7. yılı oldu. Bizlere her yıl destek veren Başkan Süleyman Çelik’e ve ekibine teşekkür ederiz" diye konuştu.
Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, "İlçemize her yıl gelen bisikletçiler sayesinde bizlerde mutlu oluyoruz. İlçemizde de bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması için güzel bir proje güzel bir örnek. İnşallah bizlerde bisiklet kullanımı için normal zeminleri hazırlayabilirsek, ilçe halkımızda bu konuda hassas davranacaklardır. Oldukça güzel bir gün emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
Bisikletçiler daha sonra Başkan Çelik’in verdiği yemekte bir araya geldi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.