Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

18. Çin Uluslararası Aydınlatma Fuarı

"18. Çin Uluslararası Aydınlatma Fuarı (Sonbahar Fuarı)" için Çevrimiçi Ön Kayıtlar BaşladıGUZHEN, 8. Çin (Guzhen) Uluslararası Aydınlatma Fuarı, 22-26 Ekim 2016 tarihleri arasında Guzhen Kongre ve Sergi Merkezi, Zhongshan, Çin’de gerçekleştirilecek.20...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"18. Çin Uluslararası Aydınlatma Fuarı (Sonbahar Fuarı)" için Çevrimiçi Ön Kayıtlar Başladı
GUZHEN, 8. Çin (Guzhen) Uluslararası Aydınlatma Fuarı, 22-26 Ekim 2016 tarihleri arasında Guzhen Kongre ve Sergi Merkezi, Zhongshan, Çin’de gerçekleştirilecek.
20 Ekim 2016 tarihine kadar ziyaretçiler, fuara ait resmi web sitesini (http://www.gzlightingfair.com/en) ziyaret edebilecek ve cep telefonu numaralarıyla çevrimiçi ön kayıt yapabilecek.
Piyasa trendleri ve ihtiyaçlarına yanıt verebilmek amacıyla 18. Çin (Guzhen) Uluslararası Aydınlatma Fuarının iki yeni alt fuarı "2016 Guzhen Aydınlatma Üretim ve Tedarik Fuarı" ve "2016 Guzhen Aydınlatma Ticari Hizmetler Fuarı" da yerel yönetim ve China Association of Lighting Industry (Çin Aydınlatma Sanayi Birliği - CALI) tarafından eşzamanlı gerçekleştirilecek. Aydınlatma üretimi ve modern hizmet sektörlerine yönelik bir platform oluştururken aynı zamanda aydınlatma sanayisinde yukarı ve aşağı yönlü tedarik zincirlerinin geliştirilmesini hedefleyen bu iki yeni fuar, yeni yapılan D ve E Salonlarında aydınlatma üretimi ve ihracat ticareti hizmetlerinden oluşan iki konunun sinerjik olarak sunumunu gerçekleştirecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.