Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

16 Yaşındaki Buse Bir Haftadır Kayıp

İzmir’de yaşayan 16 yaşındaki Buse Erdoğan, 25 Nisan’dan bu yana kayıp. Kaçtığı ya da kaçırıldığını düşünen ailesi, kızlarına “Kızım ne olursun geri dön. Ailecek arkandayız” diye çağrıda bulundu.İzmir’in Karabağlar...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de yaşayan 16 yaşındaki Buse Erdoğan, 25 Nisan’dan bu yana kayıp. Kaçtığı ya da kaçırıldığını düşünen ailesi, kızlarına “Kızım ne olursun geri dön. Ailecek arkandayız” diye çağrıda bulundu.
İzmir’in Karabağlar ilçesinin Yeşilyurt semtinde yaşayan Buse Erdoğan, 25 Nisan’dan beri kayıp. Kızını bulmak için sokak sokak gezen anne Adile Erdoğan, kızının görüştüğünü düşündüğü evli ve bir çocuk babası 30 yaşlarındaki İ.Ö. ile kaçmış ya da İ.Ö. tarafından kaçırılmış olabileceğini öne sürdü. Kızının halasını arayıp “İyiyim, beni merak etmeyin” dediğini söyleyen anne Erdoğan, “Bunu baskı altında da söylemiş olabilir. Kızım daha çocuk. Kızım ne olursun geri dön. Ailecek arkandayız. Hepimiz seni bekliyoruz” diye konuştu. Emniyet ekipleri, kayıp Buse Erdoğan’ın bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.