Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

15 Temmuz’da düğünü bırakıp meydanlara koştular

FETÖ/PDY tarafından 15 Temmuz Cuma akşamı darbe girişiminde bulunulmasının ardından, o tarihte dünya evine giren Süleyman Derviş Tütüncü ve Mualla Tütüncü çifti düğünlerini bırakarak meydanlara koştu.Nevşehir’de 15 Temmuz Cuma akşamı...

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2016 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2016 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FETÖ/PDY tarafından 15 Temmuz Cuma akşamı darbe girişiminde bulunulmasının ardından, o tarihte dünya evine giren Süleyman Derviş Tütüncü ve Mualla Tütüncü çifti düğünlerini bırakarak meydanlara koştu.
Nevşehir’de 15 Temmuz Cuma akşamı dünya evine giren Süleyman Derviş Tütüncü ve Mualla Tütüncü çifti en mutlu günlerinde mutluluklarını yarıda bırakarak demokrasiye sahip çıkmak için meydanlara koştu.
Darbe girişimini duydukları anda düğünü yarım bıraktıklarını kaydeden damat Süleyman Derviş Tütüncü, "O günden beri demokrasimize sahip çıkmak için meydanlardayız" dedi. Tütüncü, “Olayı düğün esnasında insanlar kendi aralarında darbe olmuş, darbe yapılıyor diye konuşurken biz düğünü kestik zaten. Düğün yarıda bırakıldı. Düğün günü 11 gibi salondan çıktık, meydana geldik. O günden bugüne kadar da meydanlardayız. Aslında bu darbe halka yapılan bir darbe girişimidir. Ekonomiye, halkımıza yapılan bir darbe girişimidir. Geçmişte yaşanılan darbeleri biz yaşamadık ama anlatıldığı kadarıyla her darbe 20 yıl, 30 yıl geriye götürüyormuş. Ama bu yapılan darbe girişimi amacına ulaşmış olsaydı geçmişten bugüne kadar yapılan en büyük darbe olacağa söyleniyor. Amaçları asker ile halkı karşı karşıya getirmekti, iç savaş çıkarmaktı ama bunu başaramadı bundan sonra da asla başaramazlar.” diye konuştu.
En mutlu günlerinde düğünlerini yarıda bırakarak meydanlara koştuklarını söyleyen gelin Mualla Tütüncü ise "Biz demokrasimize sahip çıkmak için meydanlardayız. 15 Temmuz Cuma günü düğünümüz vardı. Düğünümüz esnasında hareketlenmeler oldu. Eşim darbe olduğunu söyledi. Biz de düğünümüzü bıraktık meydanlara geldik. Demokrasimize sahip çıkmak için meydanlardayız. O günden bugüne meydanlarda demokrasimize sahip çıkıyoruz" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.