Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

15 Temmuz ve terör şehitleri dualarla anıldı

15 Temmuz ve terör şehitleri, Ali Topçuoğlu Camii’nde yatsı namazından dualarla anıldı.Yatsı namazını müteakiben düzenlenen ‘‘15 Temmuz ve Terör Şehitlerimizi Anma’’ programına, Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, İlahiyatçı...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2016 08:53
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2016 08:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
15 Temmuz ve terör şehitleri, Ali Topçuoğlu Camii’nde yatsı namazından dualarla anıldı.
Yatsı namazını müteakiben düzenlenen ‘‘15 Temmuz ve Terör Şehitlerimizi Anma’’ programına, Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, İlahiyatçı Yazar Mutasavvıf Mahmut Nedim Aksoy,Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya,Gaziantep Emniyet Müdür Erhan Gülveren,Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer,Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık,Gazintep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu,Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, 15 Temmuz’da İslam dünyasının göz bebeği şehirlerinden olan başta İstanbul ve Ankara olmak üzere bütün ülkede büyük ve planlı bir saldırının planlandığını hatırlatarak, "Uygulamaya geçilen bu saldırılarda asker, sivil, polis vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ifade etti ve “öncelikle Allah’ın yardımı ve inayeti, halkın feraseti, duyarlılığı sayesinde önlenen bu darbe girişiminde, hayatını kaybeden bütün vatan evlatlarına, bütün şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" diye konuştu.
‘‘15 Temmuz ve Terör Şehitlerimizi Anma’’ programında, İlahiyatçı Yazar Mutasavvıf Mahmut Nedim Aksoy, şehitler için dua okudu. Program, Gaziantep Mevlevihanesi Tasavvuf Korosu tarafından mevlid ve hatim okunarak tamamlandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.