Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

15 Temmuz Sındırgı’da yeniden yaşandı

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Makbule Efe Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma programı düzenlendi.Öğrenci ve vatandaşlara 15 Temmuz’u hatırlatmak için...

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2016 18:35
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2016 18:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
15 Temmuz Sındırgı’da yeniden yaşandı
Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Makbule Efe Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma programı düzenlendi.
Öğrenci ve vatandaşlara 15 Temmuz’u hatırlatmak için düzenlenen programa Kaymakam Ercan Ateş, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Garnizon Komutanı Binbaşı Soner Akınsoy, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Atla, protokol üyeleri, daire amirleri, STK temsilcileri, meclis üyeleri, öğretmenler, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Makbule Efe Anadolu Lisesi müdürü Bekir Güneş’in 15 Temmuz’u anlatan konuşması ile program başladı. Öğrencilerin şiir okumaları, 15 Temmuz gecesini anlatan video ve belgesellerin izlenmesi, Sındırgı’da 15 Temmuz ve Demokrasi Nöbetleri isimli sinevizyon gösterisi, şehit Ömer Halis Demir’in biyografisi, kahramanlık orotoryosu gibi gösteriler ile 15 Temmuz hafızalara kazındı.
Programın sonunda Sındırgı Belediyesi Meclisi kararı ile yapılacak olan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anıt Parkı’nın projesi tanıtıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.