Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

15 Temmuz şehidi Oğuzhan Yaşar gözyaşları arasında toprağa verildi

15 Temmuz gecesi darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önündeki saldırıda yaralanan ve 19 gün sonra şehit düşen Oğuzhan Yaşar gözyaşları arasında Erzurum’da toprağa verildi.Darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 18:39
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 18:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
15 Temmuz gecesi darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önündeki saldırıda yaralanan ve 19 gün sonra şehit düşen Oğuzhan Yaşar gözyaşları arasında Erzurum’da toprağa verildi.
Darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı külliyesi önünde ağır yaralanan ve 19 gün sonra şehit düşen Erzurumlu Oğuzhan Yaşar (23) için Erzurum’un Şenkaya ilçesine bağlı Yaymeşe Köyü Camisi’nde kılınan cenaze namazına katılan vatandaşlar kilometrelerce kuyruk oluşturdu.
Cenaze törenine Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Şenkaya Kaymakamı Ahmet Özkan, Oltu Kaymakamı M. Gökhan Zengin, Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, Olur Belediye Başkanı Tahsin Oktay ve çok sayıda vatandaş katıldı. Oğuzhan Yaşar dualarla köy mezarlığında toprağa verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.