Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

15 Temmuz gecesine ait yeni görüntüler ortaya çıktı

15 Temmuz darbe girişiminde Fiakbey Caddesi’ne gelen darbeci rütbeli askerin, burada bulunan Trafik Tescil ve Koruma Şubesi’nde görevli polislerden binayı boşaltmalarını isterken, bölgeye gelen vatandaşlardan rahatsız olarak uzaklaştığı...

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2016 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2016 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
15 Temmuz darbe girişiminde Fiakbey Caddesi’ne gelen darbeci rütbeli askerin, burada bulunan Trafik Tescil ve Koruma Şubesi’nde görevli polislerden binayı boşaltmalarını isterken, bölgeye gelen vatandaşlardan rahatsız olarak uzaklaştığı görüntüler ortaya çıktı.
Görüntülerde; yine Fetö’cü darbecilerin Kazımpaşa Caddesi’nde tankın üzerinde havaya ateş açması ve Karslıların korkmadan tankın üzerine çıkarak darbecileri püskürtmesi yer alıyor.
Koruma Şube kavşağında kendisini görüntüleyen gazetecilerden rahatsız olan darbeci, görüntü çeken muhabiri ‘çekme’ diyerek tehdit ediyor. Burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokaklara dökülen Karslılar, darbecilere, “Bunlar Feto’nun askerleridir. Benim askerim bana silah doğrultmaz. Emiri Fetö’den alıyorlar” diyerek tepki gösteriyor.
Kazımpaşa Caddesi üzerinde bulunan tankın üzerinden havaya ateş eden darbeci ise Karslıların tepkisiyle karşılaştı. Silaha aldırış etmeden tankın üzerine çıkan vatandaşı ise elinde silah olan darbeci askerler iterek tanktan indirmek istedi. Bunun üzerine harekete geçen vatandaşlar tankın üzerine çıkarak darbecilere gereken cevabı verdi. Bir darbeci ise linç olmaktan son anda kurtarıldı. Bir otele sığınan darbeciyi yine polisler kurtardı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.