Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

15 Temmuz gecesi sonrası oto tamircilerin işleri arttı

Bilecik’te 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe teşebbüsünün ardından vatanına milletine sahip çıkan vatandaşlar soluğu oto tamircilerinde aldılar.15 Temmuz gecesi Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarının...

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2016 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2016 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik’te 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe teşebbüsünün ardından vatanına milletine sahip çıkan vatandaşlar soluğu oto tamircilerinde aldılar.
15 Temmuz gecesi Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarının darbeye teşebbüsünün ardından halk sokaklara dökülerek, vatanına milletine sahip çıkmıştı. Sabahlara kadar araçlarıyla konvoy yapan vatandaşlar ise soluğu oto tamircilerinde aldı. Darbe sonrası işlerinin fazlalaştığını anlatan oto tamircisi Fatih Tan, “Vatandaşlar genelde balata ve yağ değişimi için geliyorlar. Halkımız vatanına milletine sahip çıkmak için günlerce sokaklardalar. Saatlerce konvoylar düzenliyorlar. Dur kalk yapa yapa araçların balataları bitiyor, yağı eksiliyor ve rutin bakımları daha çabuk geliyor. Bu yüzden müşterimiz genelde bu sıkıntılar için bizlere geliyorlar. 15 Temmuz gecesi öncesi en az 20 arabaya bakarken, şimdi bu sayı 30’lara çıktı. Bizim işlerimiz artmasın ama Türkiye’de bir daha böyle şeyler yaşanmasın. Her şey para değil, huzur olsun yeter” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.