Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

15 Temmuz Gazilerine bir destek de modacılardan geldi

15 Temmuz darbe girişimi gazilerine yardım amacıyla özel bir tekstil firması tarafından "7’den 70’e Teröre Hayır" defilesi düzenlendi.Fetullahçı Terör Örgütünün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yaralanan gazilere yardım için özel...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2016 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2016 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
15 Temmuz darbe girişimi gazilerine yardım amacıyla özel bir tekstil firması tarafından "7’den 70’e Teröre Hayır" defilesi düzenlendi.
Fetullahçı Terör Örgütünün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yaralanan gazilere yardım için özel bir tekstil firması Bakırköy Spor Vakfı Spor Tesislerinde defile düzenledi. İş adamı ve sanatçıların kendi uzmanlık alanlarıyla ilgili çalışmalar yaparak yer alacağı projenin ilk ayağına ünlü modacı Reşit Timuçin Denizmen yeni düzenlediği kreasyonla destek verdi. Türkiye’de yapılacak olan 7’den 70’e Teröre Hayır isimli projenin ilk ayağında ünlü manken Tuğçe Aral da podyumdaki yerini aldı. Moda tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği defilede podyuma çıkan mankenlerin sergilediği kreasyonlar büyük beğeni topladı. Defilenin sonunda mankenlerle birlikte 15 Temmuz için hazırlanan marşın eşliğinde pankart açan iş kadını Yeşim Erbek, programa katılan modacılar tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.
Defileyi organize eden iş kadını Yeşim Erbek defile sonunda yaptığı açıklamada, "Biz projemizin başlangıcı olarak 7’den 70’e Teröre Hayır Türkiye’m diyoruz. Biz destek için modacı olduğumuz için defile ile vatandaşların karşısına çıktık. Bundan sonra devam edecek projelerimizde iş kadınlarımızın ve iş adamlarımızın desteklerini bekliyoruz. Biz şirket olduğumuz zaman çok az sayıda insanı bile idare edemiyoruz, devletimiz bu kadar insanla uğraşmak yerine devlet işleriyle uğraşsın ve savaşlar dursun istiyoruz. Biz bu projeye devletimizin bütün halkımızla beraber arkasında olduğumuzu göstermek için bu projeye başladık" dedi.
7’den 70’e Teröre Hayır defilesinde elde edilecek gelirlerin Çocuk Esirgeme Kurumlarına, engellilerle ilgili derneklere ve 15 Temmuz Gazilerine verileceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.