Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

15 Temmuz Demokrasi Gazisi Gül İsmailoğlu iyileşiyor

15 Temmuz gecesi darbe girişimi sırasında yaşanan olaylarda İstanbul Büyükşehir Belediye binası Saraçhane önünde ağır yaralanan 15 yaşındaki Gül İsmailoğlu’nun durumu iyiye gidiyor.Darbe girişimi sırasında İstanbul Büyükşehir Belediye...

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
15 Temmuz gecesi darbe girişimi sırasında yaşanan olaylarda İstanbul Büyükşehir Belediye binası Saraçhane önünde ağır yaralanan 15 yaşındaki Gül İsmailoğlu’nun durumu iyiye gidiyor.
Darbe girişimi sırasında İstanbul Büyükşehir Belediye binası önünde üzerindeki Türk bayrağı ile G3 mermisiyle vurulan 15 yaşındaki Gül İsmailoğlu’nun durumunun iyiye gittiği açıklandı. Omzundan giren merminin sırtınan çıkmasıyla ağır yaralanan Gül İsmaioğlu’nun Türk bayrağını bir an olsun elinden bırakmaması ameliyat olduğu Bezmialem Vakıf Gureba Hastanesi personelinin duygusal anlar yaşamasına neden oldu.
Gül İsmailoğlu’nun annesi Sevim İsmailoğlu yaşadıklarnı dehşet anlarını şöyle anlattı; "15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine sokaklara çıktık Saraçhane’ye yakın olduğumuz için o bölgeye kızlarım ile birlikte yürümeye başladık İBB önündeki askerler üzerimize doğru ateş etmeye başladı o karmaşada kızım çığlıklar içinde yere düştü, en son aklımda kalan babası kucağında olduğuydu hastaneye nasıl geldiğimizi hatırlamıyorum.
Hepimiz milletçe çok zor bir gece geçirdik benim kızım ağır yaralandı 3 gündür yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor. Her şeye rağmen vatan sağ olsun, kızıma bir şey olsa bu hainler şunu bilsinler ki 45 yaşından sonra bir çocuk daha yapar onu da vatana feda ederim. Vatan yoksa evladınız da yoktur, iki kızım var ikisi de vatana feda olsun, biz o gece dışarıda olmasaydık benim kızım yoğun bakımda olmasaydı hiç birimiz bugün buralarda olamazdık”.
Demokrasi Gazisi Gül İsmailoğlu’nun babası Osman İsmailoğlu ise “Kızımın G3 mermisiyle yaralanmasından zerre kadar üzüntü duymuyorum, artık Al bayrağımızda benim evladımın da kanı var vatan sağ olsun” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.