Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

15 Temmuz darbe girişimi gecesi kumla resmedildi

Antalya demokrasi nöbetinin 13’üncü gününde kum ressamının darbe temalı gösterisine sahne oldu.Genç yaşlı, kadın erkek demeden binlerce vatandaş Cumhuriyet Meydanı’na gelerek darbeye karşı durup demokrasi için nöbet tutmaya devam ediyor....

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2016 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2016 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
15 Temmuz darbe girişimi gecesi kumla resmedildi
Antalya demokrasi nöbetinin 13’üncü gününde kum ressamının darbe temalı gösterisine sahne oldu.
Genç yaşlı, kadın erkek demeden binlerce vatandaş Cumhuriyet Meydanı’na gelerek darbeye karşı durup demokrasi için nöbet tutmaya devam ediyor. 13 gün boyunca Antalya protokolü, kesimlerden sivil toplum kuruluşları, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz ve sağlık çalışanları da demokrasi nöbeti tutanlar arasında yer aldı.
AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, darbelerin hiçbir zaman millete fayda sağlamadığını belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara döküldüklerini ve bir sonraki çağrısına kadar demokrasi nöbeti tutmaya devam edeceklerini söyledi. Nöbet tutan vatandaşların çok duyarlı olduğunu da belirten Sümer, “Sabaha karşı meydanda çiçekli alanlarda bir şey dikkatimi çekti. Burada binlerce insan toplanıyoruz sabahlara kadar nöbet tutuyoruz ama hiçbir şekilde çiçekler zarar görmemiş. Bu bizim hangi amaçla burada toplandığımızın göstergesidir” dedi.
Meydanda ilginç bir de gösteri sahnelendi. Kum Ressamı Tarkan Köylü, 15 Temmuz darbe girişimi temalı kum sanatıyla gösteri sahneledi. Darbe girişiminde sembol haline gelen; İstanbul Köprüsü’nün kapatılması, minarelerden ezanların okunması tanklar ve tanklara karşı duran vatandaşlar ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın darbe girişimi gecesinde özel bir televizyon kanalında cep telefonundan görüntülü bir şekilde yaptığı görüşmeyi resmeden Köylü’nün performansı vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.