Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

14 şanslı çift dünya evine girdi

JLL Türkiye tarafından yönetilen NeoPlus Outlet ile Tepebaşı Belediyesi işbirliğinde hazırlanan nikah töreniyle 14 çift mutluluğa ‘Evet’ dedi.Aylar öncesinden Tepebaşı Belediyesine başvuruda bulunanlar arasından seçilen çiftler, Başkan...

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2018 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2018 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
14 şanslı çift dünya evine girdi

JLL Türkiye tarafından yönetilen NeoPlus Outlet ile Tepebaşı Belediyesi işbirliğinde hazırlanan nikah töreniyle 14 çift mutluluğa ‘Evet’ dedi.

Aylar öncesinden Tepebaşı Belediyesine başvuruda bulunanlar arasından seçilen çiftler, Başkan Ahmet Ataç’ın kıydığı nikah ile ömür boyu mutluluğa adım attı. Yaşları 25 ile 65 arasında değişen 14 çiftin heyecanları yüzlerine yansıdı. 14 Şubat Sevgililer Gününe özel düzenlenen törenin sunumunu da sevilen oyuncu Gaye Turgut Evin yaptı. Aileler de bu özel günde çiftlerin mutluluklarına ortak oldu. Tören öncesinde tüm çiftleri tek tek tebrik eden Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, mutluluklar diledi.

"Hayatları boyunca bu güzelliği yaşasınlar"

Nikah töreninde konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, "14 Şubat Sevgililer Günü diye nitelendirilen hoş bir gün ama sadece sevdiği insanlar arasında değil, bir insanın vatanına bayrağına, hayvanına, doğaya sevgisi bunların hepsi bence 14 Şubat’ta kutlanması lazım. Ama bugün biz, 14 çiftimizin bu tarihte nikahlarının kıyılması için başvurdular ve NeoPlus ile böyle güzel bir etkinliği beraber gerçekleştiriyoruz. Ben şimdiden çiftlerimize, ailelerine hayırlı olsun diliyorum. Güzel bir günde evleniyorlar. Hayatları boyunca bu güzelliği yaşasınlar. Hepimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Böylesine özel bir günde mutluluklarının iki kat arttığını belirten çiftler ise, emeği geçen herkese teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.