Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

12 TL’lik Patlamış Mısır Kutusundan 70 Bin TL’lik Araba Çıktı

Cinetech sinemalarının Türkiye genelinde düzenlediği araba çekilişinin talihlisi Antalyalı genç oldu. 12 TL’ye aldığı patlamış mısır kutusundan 70 bin TL’lik spor otomobilin sahibi olan Emre Bozkurt, "Arabaya binip annemi de alacağım...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cinetech sinemalarının Türkiye genelinde düzenlediği araba çekilişinin talihlisi Antalyalı genç oldu. 12 TL’ye aldığı patlamış mısır kutusundan 70 bin TL’lik spor otomobilin sahibi olan Emre Bozkurt, "Arabaya binip annemi de alacağım ve ona Antalya’yı gezdireceğim" dedi.
Antalya’da bir fastfood zincirinde vardiya müdürü olarak çalışan 26 yaşındaki Emre Bozkurt, Antalya Deepo AVM içerisindeki Cinetech sinemalarında hayatının şansını yakaladı. Arkadaşı ile birlikte Hızlı ve Öfkeli filmini izlemek için sinemaya giden Bozkurt, arkadaşının sinema biletlerini aldığını görünce patlamış mısır ve içeceği de kendisi aldı. 5 ay süreyle Cinetech sinemalarından büyük boy popcorn ve 2 kutu içecek alanlara yönelik düzenlenen otomobil kampanyasını gören Bozkurt, şansını deneyip çekilişe katıldı. Kampanyanın bitmesinin ardından kendisine gelen bir telefonla şaşkına dönen Bozkurt, değeri yaklaşık 70 bin TL olan bir aracın sahibi olduğunu öğrendi.
"ŞAKA YAPILIYOR SANDIM, ARABAYI SATIP EV ALACAĞIM"
Beyaz renkli spor otomobilin sahibi olan Bozkurt, Deepo AVM’de yapılan anahtar teslim töreninde otomobilin anahtarını Deepo AVM Müdürü Cem Livanelioğlu’nun elinden aldı. Arabayı kazandığını doğum günü olan 20 Mart tarihinde öğrenen ve önce şaka yapıldığını düşünen Bozkurt, arabayı satıp ev alacağını belirterek şöyle konuştu:
"Arkadaşımla sinemaya geldik. O biletleri aldı bende patlamış mısırla kola aldım. Çekilişe 1 kere katıldım. Şansımı denemek istedim. Aslında hiç ümidim yoktu. Sonra beni aradılar hayırlı olsun diye. İnanmadım şaka yapıldığını düşündüm. Annemi arayıp araba kazandığımızı söyledim ancak o da inanmadı. Aracın değerini hemen sordum 70 bin TL civarında olduğunu öğrendim. Arabayı sevdim. Biraz kullanıp satarak ev almayı düşünüyorum. Arabaya binip gideceğim. Ailemi alıp Antalya turu yapacağız. 12 TL’ye 70 bin TL’lik arabanın sahibi oldum"
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.