Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

11. Türkiye Cumhurbaşkanı Gül, Hafta Sonunu Sakarya’da Geçirdi

Türkiye Cumhuriyeti 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, hafta sonunu Sakarya’da geçirdi.Türkiye Cumhuriyeti 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrunnisa Gül ile birlikte bir dizi özel ziyaretler için hafta sonu Sakarya’ya geldi. Gül ilk olarak,...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Cumhuriyeti 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, hafta sonunu Sakarya’da geçirdi.
Türkiye Cumhuriyeti 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrunnisa Gül ile birlikte bir dizi özel ziyaretler için hafta sonu Sakarya’ya geldi. Gül ilk olarak, 22. Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Erol Aslan Cebeci’nin Sapanca’daki evine misafir oldu. Ziyaret öncesi Cebeci ailesinin evinin önünde geniş güvenlik önlemleri alındığı öğrenildi.
Abdullah Gül bugün de Ormanpark’ta AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sapanca eski belediye başkanı İbrahim Uslu ile birlikte kahvaltı yaptı. Sohbet ortamında geçen kahvaltı sonrasında Abdullah Gül, fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları kırmadı. Ormanpark ziyaretçi defterini de imzalayan Gül, ardından Sapanca’da kaldığı otele gitti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.