Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül medya kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yarın açılacak Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi’nde, Kayseri’deki medya kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.İsmini taşıyan müze ve kütüphanenin açılışına katılmak...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2016 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2016 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yarın açılacak Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi’nde, Kayseri’deki medya kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.
İsmini taşıyan müze ve kütüphanenin açılışına katılmak üzere Kayseri’ye gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, açılacak olan müzede Kayseri’de görev yapan medya kuruluşlarının temsilcilerini ağırladı. Gül, basın mensuplarına müzeyi gezdirdi ve müze hakkında bilgiler verdi.
Tüm dünyada bu ve benzeri müzelerin bulunduğunun altını çizen Gül, "Böyle bir müze ve kütüphanemizin doğduğum şehirde olması ayrı bir anlam ifade ediyor. Müzemizin içerisinde Cumhuriyet’in başlangıcından bu tarafa kesitler yer alırken, yine benim hayatımla ilgili bölümlere yer verildi. Yarın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımızın da katılımıyla buranın açılışını gerçekleştireceğiz. Gençlere ve genç siyasetçilere ilham kaynağı olabilecek bir yapı gerçekleşti" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla yarın açılacak olan müze içerisinde, Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığı yaptığı dönemde kullandığı eşyalar, ödül ve devlet nişanları ile diğer görseller sergilenecek. Müzede ayrıca, Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığı döneminde makam odasında kullandığı masa ve sandalyede yer alıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.