Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

100 Kelime Konuşan Papağanı İçin 4 Bin TL İstiyor

Bilecik’te 100 kelimeye yakın konuşan ve sahibi tarafından 4 bin lira fiyat biçilen ’Jako’ türü papağan, güzelliği ile de dikkat çekiyor.Bilecik’te yaşaşan Kerim Çelikbilek adlı bir vatandaşa, yaklaşık 1 sene önce evde beslemek için...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
100 Kelime Konuşan Papağanı İçin 4 Bin TL İstiyor
Bilecik’te 100 kelimeye yakın konuşan ve sahibi tarafından 4 bin lira fiyat biçilen ’Jako’ türü papağan, güzelliği ile de dikkat çekiyor.
Bilecik’te yaşaşan Kerim Çelikbilek adlı bir vatandaşa, yaklaşık 1 sene önce evde beslemek için 2 bin TL’ye aldığı papağanı eğiterek 100 kelime öğrettiğini anlattı. Çelikbilek, “İlk geldiğinde bana biraz yabani bir hayvandı. Onu bir sene boyunca eğiterek yaklaşık 100 kelime öğrettim. Ben onunla adeta bir bütün oldum. Yıkıyorum, kuruluyorum, tüylerini düzeltiyorum ve bizden biri oldu artık. Arkadaşlar, eş, dost sosyal medyadan videolarını görünce fiyatını soruyorlar. Ben de 4 bin TL fiyat istedim. İsteyen olursa adını "Kartal" koyduğum Jako papağanımı satabilirim. Yerine 2 tane alarak yeniden eğirir ve onları da konuştururum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.