Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

100 bininci müze ziyaretçisine sürpriz

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütücü ve AK Parti Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Anadolu Oyuncak Müzesi’nin 100 bininci ziyaretçilerine sürpriz bir karşılama yaptı.Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eşi Ayşe Tütüncü, kızı...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
100 bininci müze ziyaretçisine sürpriz

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütücü ve AK Parti Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Anadolu Oyuncak Müzesi’nin 100 bininci ziyaretçilerine sürpriz bir karşılama yaptı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eşi Ayşe Tütüncü, kızı Zeynep ve AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ile beraber Anadolu Oyuncak Müzesi’nin 100 bininci ziyaretçilerine sürpriz bir karşılama yaptı. Dokuma Park’taki Anadolu Oyuncak Müzesine çocuklarıyla birlikte ziyarete gelen Filiz Özkan ve Suna Öztürk ikilisi, müze girişinde konfeti ile karşılandılar. Özkan ve Öztürk ikilisi beklemedikleri sürpriz karşısında şaşkınlık yaşadılar.

Kutlama pastası kestiler

Anadolu Oyuncak Müzesi’nin 100 bininci ziyaretçileri olan Özkan ve Öztürk ikilisine, Kepez Macera Ormanı’nda aileleriyle birlikte akşam yemeği, müzeye giriş biletleri ve çocuklarına da çeşitli oyuncaklar hediye edildi. Tütüncü çifti, Milletvekili Enç, müze küratörü Prof. Dr. Nevzat Çevik, Müze Müdürü Emrah Ünlüsoy ile müze çalışanları, şanslı ziyaretçiler ile birlikte kutlama pastası kesti. Üzerinde “3 haftada 100.000 ziyaretçi. Halkımıza şükranlarımla. Hakan Tütüncü’ yazılı kutlama pastası, daha sonra ziyaretçilere ikram edildi.

Milletvekili Enç oyuncaklarını bağışlıyor

Kutlamanın ardından Milletvekili Enç’e müzeyi gezdiren Tütüncü, müzenin oluşumunu, sergilerde neleri amaçladıklarını anlattı. Müzeye ve buraya gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini ifade eden Enç, kendisinin de oyuncaklarını buraya bağışlayacağı sözünü verdi. Klasik müzeciliğin dışında olması ve konumu itibariyle büyük ilgi gören Anadolu Oyuncak Müzesi, 1 Kasım’a kadar ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.